Djevojčice-13-12-2015TRENERI SURADNICI // Piše Đurđica Zečević

Jučer (u nedjelju) u sportskoj dvorani gimnazije Frana Galovića u Koprivnici odigrane su utakmice 5. kruga Rukometne lige regija Sjever u kojima smo kao domaćini, u paru s ekipom Đurđevca, ugostili ekipe Garešnice i Dubic iz Kozarske Dubice (BiH), koja se natječe neslužbeno. Podravka 4 pobijedila je Garešnicu 24:6 (15:2) i Dubicu 15:8 (12:6).

 

PODRAVKA 4 – GAREŠNICA 24:6 (15:2)

U ovoj utakmici već se od početka vidjelo da smo bolja i uigranija ekipa, što se pokazalo kretanjem rezultata tijekom cijele utakmice. Prvi gol gošće su zabile tek u 8. minuti. Igralo se ozbiljno i odgovorno u obrani i napadu , a priliku za igru dobile su sve igračice.

Podravka 4: Dautanec, Smolak 1, Jagustin 2, Balaško 1, Strugar 4, Đuranek 3, Dedi 4, Posavec 1, Švenda 2, Banek 2, Hrupec 3, Sremec, Žagar, Galinec, Halavuk, Međurečan.

PODRAVKA 4 – DUBICA 15:8 (12:6)

U drugoj utakmici Dubica je ipak bila nešto ozbiljniji suparnik, iako ni tu krajnji rezultat nije bio upitan. Malo umor od predhodne utakmice, malo naše opuštanje u obrani, bili su razlogom nešto slabijoj igri, ali i to je bilo dovoljno za konačnu pobjedu od sedam golova razlike. I u ovoj utakmici svim mojim djevojčicama pružila sam priliku za igru.

Djevojčicce-B-2-13-12-2015Podravka 4: Dautanec, Smolak 1, Jagustin, Balaško 1, Strugar 2, Đuranek 6, Dedi, Posavec, Švenda, Banek 2, Hrupac, Sremec, Žagar, Galinec, Halavuk, Međurečan 2.
Utakmice su sudili Blesić i Presek iz Koprivnice, a igralo se 2×15 minuta.

S obzirom na to da će se odgođeni 4. krug lige igrati tek u siječnju iduće godine, ovo su nam bili zadnji ovogodišnji nastupi. Treninge nastavljamo do božićnih blagdana, a onda slijedi odmor do 4.siječnja, kada se ponovno okupljamo i nastavljamo s radom.

Koristim prigodu da svim svojim djevojčicama i njihovim roditeljima zaželim sretne blagdane, a u ime cijele ekipe svima u našem klubu čestitam Božić i želim sve najbolje u novoj godini.