Djevojčice u KriževcimaTRENERI SURADNICI // Izvještava Đurđica Zečević

Domaćini 5. kruga hrvatske rukometne lige za djevojčice bila je ekipa KTC-a u Križevcima, a Podravka 4 za suparnice je imala ekipe Zeline i Rugvice. Utakmice su igrane u nedjelju u sportskoj dvorani Osnovne škole Ljudevita Modeca u Križevcima uz suđenje koprivničkog sudačkog para Presek-Blesić.

Djevojčice u KriževcimaPodravka 4 – Zelina 20:12 (7:7)

U prvom poluvremenu mučili smo više sebe nego protivnika, ali u nastavku utakmice sve je sjelo na svoje mjesto, pa smo utakmicu na kraju dobili s pristojnom razlikom.

Podravka 4 – Rugvica 21:27 (8:12)

U toj utakmici namjerili smo se na vrlo dobrog protivnika, koji nam se suprotstavio dubokom agresivnim obranom (3-3), na koju nismo imali adekvatan odgovor. Uz to i naša obrana nije funkcionirala na najbolji način, što je, u konačnici, rezultiralo porazom.

Djevojčice u KriževcimaNe čudi me takav slijed događaja, jer su nam to bile prve prave utakmice nakon zimske stanke, iako smo, usprkos tome, trebali odigrati bolje.

Podravka 4 (golovi zbrojeni): Sremec, Međurečan 3, Jagustin 2, Halavuk, Dedi 8, Đuranek 18, Hrupec 3, Švenda, Skrbinšek, Balaško 3, Galinec, Žganjar, Matić-Borščak, Valent, Strugar 2, Sever 2

Ostali rezultati:

Zelina – KTC 19:17 (13:12)

Rugvica – KTC 19:14 (9:7)Djevojčice u Križevcima