Sa susreta u Đurđevcu // Foto Nenad SmiljanecTRENERI SURADNICI // Piše Nenad Smiljanec

Igračice Podravke 5, djevojčice rođene 2006. i mlađe, gostovale su u subotu 9. travnja na prijateljskom turniru u mini rukometu u susjednom Đurđevcu. Nastupilo je šest ekipa (tri iz Koprivnice i tri iz Đurđevca) i odigrano je ukupno devet utakmica po principu ”svako sa svakim”. Na svom prvom većem turniru i prvom gostovanju, pokazale su veliku borbenost i snalažljivost te ostvarile rezultate iznad očekivanja: pet pobjeda, jedan neodlučeni rezultat i tri poraza.

Sa susreta u Đurđevcu // Foto Nenad SmiljanecIako su na treninzima dobile tek smjernice igre ”velikog” rukometa, bez ijednog treninga taktike, nakon turnira u mini rukometu, djevojčice ”Podravke 5 odigrale su utakmicu ”velikog” rukometa 2×10 minuta protiv djevojčica 2005. godišta i mlađih iz Đurđevca. Konačni rezultat 8:4 u korist Đurđevca je izvrstan, s obzirom na to da je to bio njihov prvi susret s igrom na velikom terenu. Ugodno su iznenadile prikazanim znanjem i vještinom u natjecanju sa starijim i iskusnijim djevojčicama iz Đurđevca.

Time je turnir opravdao očekivanja. Roditeljima, koji su u publici uživali u prikazanoj igri, zahvaljujemo na dolasku, a domaćinu na odličnoj organizaciji turnira i gostoprimstvu!

Sa susreta u Đurđevcu // Foto Nenad SmiljanecRezultati u mini rukometu:

Đurđevac 1 – Podravka 1 5:7
Đurđevac 3 – Podravka 2 2:10
Đurđevac 1 – Podravka 3 8:1
Đurđevac 3 – Podravka 3 2:2
Đurđevac 2 – Podravka 2 6:2
Đurđevac 2 – Podravka 3 6:3
Đurđevac 2 – Podravka 1 1:6
Đurđevac 3 – Podravka 1 1:15
Đurđevac 1 – Podravka 2 4:8