Za pobjedu skok u bazen: mokre Ježić i TatariEvo meee, sretnaaa sam jakooo!!! 

Dan je počeo uobičajeno, doručak, video analiza, sastanak, kratak odmor i via dvorana! Uh, baš je danas upržilo sunce, 30 stupnjeva!!! Prokuhale smo… Došle smo u dvoranu sat i pol ranije, nismo mogle dočekati da počne utakmica! Svaka se koncentrirala na svoj način…

KAKO JE MALO POTREBNO ZA NEŠTO VELIKO

O utakmici vam ne moram ništa pričati, sve ste vidjeli!!! Moram priznati da je današnja pobjeda plod pravog zajedništva, cijela ekipa disala je k’o jedno, malobrojni, ali gromoglasni, navijači na tribinama bili su dio nas… Eto, koliko je malo potrebno za nešto veliko!

Slavlje na terenu je potrajalo, a nastavilo se i u svlačionici!

Vedro gledanje utakmice Japan - Danska (22:23)Dugi niz godina bili smo Rumunjkama samo usputna stanica do njihovih medalja, a došao je i taj dan da smo im čestitale na dobroj borbi i gledale ih kako u suzama napuštaju teren! Lijep osjećaj usprkos svemu, moram priznati!

Ostali smo u dvorani pokledati triler utakmicu Japan – Danska i nakon toga se uputili prema hotelu! Nakon večere stručni stožer nas je počastio pivicom i bambusom, ali SAMO JEDNO PIĆE, nema opuštanja, pred nama je još utakmica!

SKAKANJE U BAZEN PREMA OBEĆANJU

''Cvjetni korzo'' u busuU busu, kad smo išli na utakmicu, kažem ja: Ako pobijedimo danas Rumunjke skačem u bazen (u hotelskom dvorištu), a mala Kety (Katarina Ježić) hrabro uskoči, pruži mi ruku i kaže – I ja skupa s tobom! Dogovoreno!

Usred našeg druženja uz piće nas dvije smo otišle obući današnje ”smrdljive” dresove, došle po ekipu i spustile se pred bazen! Nije nas trebalo nagovarati, uz skandiranje i pljesak cijele ekipe roknule smo se u bazen!!! Malo se iskupale dok je ekipa zajedno sa stručnim stožerom pljeskala!

Povratak na još kratko druženje i rasturanje po sobama, pakiranje torbi, jer sutra selimo u Sao Paulo…

SPREMNE ZA RUŠENJE NORVEŠKOG ZIDA

Mala proslava u hoteluPred nama je veliki zid zvan Norveška, novi izazov!!! Pale su viceprvakinje, brončane s EP-a, pa zašto ne bi probale srušiti i taj norveški zid! Ništa nije nemoguće! Norveška je favorit, ali mi se ne predajemo, idemo na sve ili ništa, jer mi stvarno nemamo što izgubiti! Zato hrabro u novi pohod!

Budite uz nas! Pozdrav iz Sao Bernando Do Campo!