Glasovanje za DELO EHF Ligu prvaka 2020/21 All-star momčad, koju je predstavila Delo grupa, sada je otvoreno! Navijači imaju izbor između 60 pojedinaca na 10 pozicija kako bi napravili svoj konačni izbor, sa svim igračkim pozicijama zastupljenim u All-star momčadi, kao i najboljim obrambenim igračem, najboljim mladim igračem i najboljim trenerom. Nominirane je djelomično izabralo 16 glavnih trenera u natjecanju ove sezone, pokrovitelj naslova Delo Grupa i EHF mreža novinara diljem Europe. Svih 16 momčadi koje su ove sezone igrale u natjecanju nalaze se među nominiranima, a 28 nominiranih bit će na terenu delo EHF FINAL4. Nominirana su i četiri trenera polufinalista.

Glasovanje je otvoreno do 27. svibnja, a All-star momčad bit će objavljena 28. svibnja uoči DELO EHF FINAL4 u Budimpešti 29. i 30. svibnja.

Osim najboljeg mladog igrača i trenera, svi izabrani u All-star momčadi 2019/20 ponovno su nominirani za momčad: vratarka Amandine Leynaud (Györ), lijevo krilo Sanna Solberg-Isaksen (Esbjerg), lijevi bek Cristina Neagu (CSM Bucuresti), centarfor Stine Oftedal (Györ), linijski igrač Asma Elghaoui (Valcea), desni bek Anna Vyakhireva (Rostov-Don), desno krilo Jovanka Radičević (Buducnost) i najbolji obrambeni igrač Eduarda Amorim (Györ).

U 2019/20, FTC back Noemi Hafra uzela je nagradu za najbolju mladu igračicu. Ove sezone njezina suigračica iz FTC-a Katrin Klujber među nominiranima je za tu poziciju. Prošlosezonski trener All-star momčadi bio je Emmanuel Mayonnade (Metz Handball).

UPUTE: Možete glasati za našu Dejanu Milosavljević putem stranice eurohandball.com, a direktna poveznica kao i video predstavljanja su dolje u nastavku.

Ako idete izravno preko stranice, potrebno je na stranici eurohandball.com, izabrati natjecanje (DELO EHF Champions League). U nastavku će vam se pojaviti članak za ovogodišnje glasanje. Potrebno je pronaći kategoriju centre back i onda odaberete igračicu koju želite i kliknete na njezinu fotografiju. Dejana je peta po redu. Nakon što glasanje uspješno izvršite na dnu stranice će vam pisati, hvala što ste glasali, a možete pozvati i svoje prijatelje na glasanje tako da podijelite objavu. Imate mogućnost glasanja i u ostalim kategorijama gdje ćete zasigurno pronaći neke od svojih favorita. Unutar jedne kategorije možete uputiti samo jedan glas. Glasanje je otvoreno do 27. svibnja, a proglašenje će biti 28. svibnja.

Video predstavljanje ovogodišnjih nominiranih igračica: