Đurđica Zečević i djevojčiceU subotu je u Križevcima odigran 6. krug Rukometne lige regije sjever za djevojčice rođene 2000. i mlađe, u kojem su suparnice Podravki 1 i Podravki 2 bile ekipe Mlinara iz Križevaca i TVIN Trgocentra iz Virovitice.U prvoj utakmici, u kojoj je Podravka 1 pobijedila ekipu domaćina 19:5 (13:1), pružena je prilika u igri svim djevojčicama, od kojih se većina upisala i u listu strijelaca.

U utakmici sa izravnim konkurentom za odlazak na državno prvenstvo, ekipom TVIN Trgocentra, nakon slabije igre u prvom poluvremenu (rezultat 4:5), u nastavku utakmice ”probuđene” mlade Podravkašice zaigrale su puno sigurnije i bolje te dobile poluvreme sa 6:0. Konačni rezultat je 10:5 za Podravku 1 . Podravka 2 (uglavnom djevojčice 2001. godište) očekivano je izgubila od TVIN Trgocentra sa 15:3 (11:0), ali je priredila i ugodno iznenađenje pobijedivši ekipu Mlinara s 11:8.

Idući krug lige igra se za 14 dana u Bjelovaru.

PODRAVKA 1: Bačić, Vrabec, Borac; Petika, Galinec, Popović, Sikavica, Dombaj, Kodrić, Kokša, Brkić, Benotić, Jandrašić, Jurić, Patrčević, Šestak.

PODRAVKA 2: Presel, Firšt, Bogdan, Hudoletnjak, Geci, Cinjeri, Bunić, Kirilenko, Kos, Kovačić, Križaj, Pobi, Tomiek, Krstanović.

Đurđica Zečević, trenerica