Za cijenjenu publiku, sve simpatizere, Koprivničanke, Koprivničance i ljubitelje rukometa koji će ove nedjelje 6. siječnja, 2019. godine u 18 sati biti glasna podrška s tribina rukometašicama Podravka Vegete u 1. kolu EHF Kupa kada će snage odmjeriti sa španjolskom ekipom Super Amara Bera Bera pripremili smo kreativni natječaj. Pravila nagradnog natječaja su na poveznici.

Već sada možete uzeti bijele papire, olovke, penkala, bojice ili flomastere i napisati ili nacrtati zašto volite Rukometni klub Podravka Vegetu. Na papir napišite Vaše cijenjeno ime i prezime te broj telefona/mobitela. Na ulazu u dvoranu 6. siječnja, čekat će Vas velika kutija u koju ćete moći ubaciti svoje radove, a možete ih pripremiti i u dvorani za što ćemo Vam osigurati sav potreban pribor.

Natječaj traje od 4.1. – 6.1. 2019. godine. Stručna komisija će tijekom utakmice imati pune ruke posla s pregledavanjem vaših radova, a nakon utakmice proglasit ćemo pet najkreativnijih navijača koji će odmah preuzeti svoje nagrade.

Pokaži kako se najdraži klub voljeti može, možda ti se osmjehne sreća, a u dvorani najkreativnije, čeka darova puna vreća.