Veliko srce // Foto Ivo Čičin-MašanskerGrad Koprivnica na čelu s Mišel Jakšićom organizirao je danas, u subotu, u COOR Podravsko sunce doček naših olimpijaca članova Sportske udruge za pomoć osobama s intelektualnim poteškoćama ”Veliko srce” Koprivnica.

Skupna slika s dočeka // Foto Ivo Čičin-MašanskerČlanovi te sportske udruge postigli su odlične rezultate na Zimskim olimpijskim igrama koje su se održavale u Austriji. U vrlo jakoj konkurenciji, Nataša Zamljačanec Plahinek i Vladimir Strmecki osvojili su zlatna odličja u disciplini trčanje na krpljama na 200 metara, dok je u istoj disciplini Ivan Dujaković zauzeo vrlo dobro četvrto mjesto.

Mišel Jakšić čestita olimpijcima // Foto Ivo Čičin-MašanskerU finalnoj utrci u štafetnom trčanju na krpljama Nataša Zamljačanec Plahinek i Ivan Dujaković osvojili su srebrnu medalju.

Čestitke rukometašica Podravke // Foto Ivo Čičin-MašanskerSportaše udruge ”Veliko srce” na natjecanju je vodio trener Alen Marošević, koji je trener i u Podravki Vegeti. Dočeku su se priključile sve igračice Podravke Vegete s trenerom, kao dio djevojčica Podravke 5.

Rukometašice čestitaju treneru Alenu Maroševiću // Foto Ivo Čičin-MašanskerFotografije s dočeka snimio Ivo Čičin-Mašansker