Za gledatelje i sport i zabava, ilustracija s Bepova turniraRukometni klub Podravka i Podravka d.d. pobrinuli su se da okruženje na utakmici 2. kola D grupe Lige prvakinja između Podravke Vegete i španjolske Bera Bere bude primjereno najznačajnijem europskom klupskom natjecanju. Ulaznice za susret su besplatne, a mogu se od četvrtka, 10. listopada, podići na standardnim mjestima: na recepciji Podravke d.d. u Starčevićevoj ulici 32, u Pivnici Kraluš na Zrinskom trgu 10, Hotelu Podravina u Ul. hrvatske državnosti 9 i u RK Podravka u dvorani u Ul. Željka Selingera 3a, sve u Koprivnici.

Osim toga, igračice Podravke Vegete u četvrtak 10. listopada od 10 do 10,30 sati dijelit će ulaznice zaposlenicima Podravke ispred restorana društvene prehrane.
Na dan utakmice, na prostoru ispred ulaza u dvoranu bit će postavljen Podravkin šator. U njemu će se na poluvremenu i nakon utakmice moći pojesti hot-dog i popiti ledeni čaj, uz cijenu – ulaznice koju ste dobili besplatno. Dakle, ulaznicu treba sačuvati.
Djecu će na ulazu u dvoranu dočekati maskote Lino i Kviki i dijelit će im Podravkine grickalice.
Na predstavljanje ekipa zajedno s rukometašicama izaći će i djevojčice Podravkine rukometne škole, odjevene u Lino majice. Za vrijeme utakmice službeni spiker obavijestit će gledatelje o nagradnoj igri, a u poluvremenu će nastupiti plesni studio Jump.