Kraj_sezone_2012-2013_Pedersen_Mrsic_TatariPredsjednik Uprave Podravke d.d Zvonimir Mršić i predsjednik Rukometnog kluba Podravka Jorn Pedersen priredili su u četvrtak predvečer na terasi Podravkina restorana Štagelj domjenak za igračice Podravke Vegete i Podravke Lino te za trenere i članove Upravnog odbora RK Podravke.

Kraj_sezone_2012-2013_Pedersen_Mrsic_SanjaDI Zvonimir Mršić i Jorn Pedersen čestitali su rukometašicama na uspjesima u protekloj sezoni. To su, podsjetimo, osvojeno hrvatsko prvenstvo, hrvatski kup te prolazak iz grupe Lige prvakinja u Kup pobjednika kupova i Final Four Regionalne lige Podravke Vegete, drugo mjesto u 2. HRL sjever i 4. mjesto u hrvatskome kupu Podravke Lino, dok su starije kadetkinje Podravke druge u Hrvatskoj, Podravkine mlađe kadetkinje prvakinje su Hrvatske, a Podravkine djevojčice treće su u Hrvatskoj.

Kraj_sezone_2012-2013_Pedersen_MrsicNakon uloženih napora dvije uprave, one prethodne i ove sadašnje, ustabilila se mnogospominjana financijska situacija i RK Podravka s optimizmom gleda u iduća natjecateljska razdoblja.

Kraj_sezone_2012-2013_1Kapetanica Podravke Vegete Miranda Tatari zahvalila je Zvonimiru Mršiću i Jornu Pedersenu na potpori Podravke d.d. u protekloj sezoni i predala male darove ekipe.

Kraj_sezone_2012-2013_2Jorn Pedersen darivao je slikama Koprivnice igračice koje odlaze. U četvrtak darove za uspomenu primile su Miranda Tatari, Sanja Damnjanović, Anita Gaće, Marta Žderić, Lidija Horvat i Ivana Jelčić. Zbog daljine putovanja ispričale su se bivše igračice Podravke Žana Čović, Tanja Kiridžić i Maja Šon, a na domjenak iz objektivnih razloga nisu mogle doći Vesna Milanović-Litre i Nikica Pušić-Koroljević.

Kraj_sezone_2012-2013_3Prigodne darove dobile su igračice obje ekipe i treneri svih naraštaja Podravkinih rukometašica.

Kraj_sezone_2012-2013_4Ovo nije bio stvarni kraj sezone, već oproštaj od Koprivnice i kluba, jer pred kadetkinjama, juniorkama i A reprezentativkama nastupi su na raznim međunarodnim prvenstvima, a istodobno ovih dana očekuju se vijesti o kompletiranju ”dolazećeg” igračkog kadra, rukometašica koje će od srpnja nositi dres Podravke Vegete u sezoni 2013/2014. Krajem mjeseca, 28. i 29. lipnja, u Beču je izvlačenje grupa Lige prvakinja, u koju je Podravke Vegeta ušla izravno s još 11 europskih ekipa, prvakinja država.