U ovo predblagdansko doba Podravka, Udruga Puls i RK Podravka Vegeta udružile su snage i odlučile pomoći pri ostvarenju velikog cilja: obnove igrališta s igralima pogodnima za djecu s invaliditetom i teškoćama u razvoju Centra Podravsko sunce.

Za vrijeme najjačeg ogleda jesenskog dijela ženske rukometne sezone između RK Podravka Vegete i  Lokomotive prikupljat će se dobrovoljni prilozi za pomoć Centru Podravsko sunce. Svatko tko donira prilog od minimalno 20 kuna dobit će rođendanski kalendar RK Podravka Vegete.

Utakmica između RK Podravka Vegete i Lokomotive održat će se 18. prosinca od 19 sati u Sportskoj dvorani Gimnazije Fran Galović, a Udruga Puls prikupljat će priloge prije i poslije utakmice te za vrijeme poluvremena u prostoru dvorane. Sva prikupljena sredstva bit će proslijeđena Centru Podravsko sunce.

Inače, Centar Podravsko sunce samostalna je ustanova za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju djece s teškoćama u razvoju, a novo igralište prilagođeno djeci s teškoćama u razvoju i s invaliditetom utjecat će na zadovoljstvo i sreću djece, ali i na njihov cjelokupan psihofizički razvoj upravo provedbom dodatnih rehabilitacijskih postupaka.

Stoga dođite, uživajte u najjačoj utakmici ženskog rukometnog prvenstva i učinite dobro djelo za one kojima je to potrebno.