Rukometašice Podravke 2 Lino u subotu su odigrale jedinu odgođenu utakmicu 2.HRL sjever. Utakmica se igrala u sklopu 9.kola, protiv ekipe ŽRK Baranja na njihovom terenu u Belom Manastiru. Podravka 2 Lino slavila je rezultatom 35:37, poluvrijeme 14:20.

Iako krajnji rezultat sugerira da se radilo o tijesnoj pobjedi, kretanje rezultata tijekom najvećeg dijela utakmice govori suprotno. Osim u prvih nekoliko minuta naše djevojke bile su u stalnom vodstvu s 5-7 golova razlike, ne dozvoljavajući protivnicama da im se približe. Tek u zadnje 2-3 minute igre došlo je do opuštanja i malog pada koncentracije, što su borbene domaće igračice iskoristile i smanjile razliku na 2 gola.

Zadovoljna sam igrom svih mojih igračica, naročito u napadačkom dijelu igre, a neke promašaje i pogođene vratnice pripisujem malom broju odigranih utakmica nakon duge pauze – rekla je trenerica Đurđica Zečević i dodala kako je zadovoljna realizacijom pojedinih igračica među kojima su se istaknule Megerle, Zrnić i Stručić, a naročito je zadovoljna igrom Eme Balaško na poziciji pivota.

Proljetni dio prvenstva počinje već idući vikend (protivnik Olimpija iz Osijeka), a u njega druga ekipa starta s 2.mjesta u ligi.

Sastav i golovi: Megerle 9, Strugar 3, Đuranek, Stručić 5, Besedić, Crnjak, Balaško 6, Dedi 3, Zrnić 9, Škarić 2, Smolak, Perić, Švenda, Galinec