Djevojčice rođene 2010. godine i mlađe, pod vodstvom trenera Antonia Pranjića, u subotu su sudjelovale na 3. Međunarodnom turniru „Đurđevac kup 2019“ u mini rukometu koji se održao u Đurđevcu. Naše djevojčice bile su podijeljene u dvije ekipe, Podravka Crvene i Podravka Plave. Podravka Crvene bile su smještene u grupu A: Dubica (BIH), 1234 Virovitica 1, 1234 Virovitica 3, Dugo Selo 2 i Podravka Crvene, dok su Podravka Plave bile u grupi B: Đurđevac, Dugo Selo 1, Radnik Križevci, 1234 Virovitica 2 i Podravka Plave.

Bio nam je ovo drugi službeni turnir u mini rukometu na kojem smo sudjelovali. Podravka Crvene ostvarile su jednu pobjedu, jedan remi i dva poraza, dok su Podravka Plave upisale četiri poraza. Važno je napomenuti da nam u ovoj dobi rezultat nije u prvom planu već nam je prioritet da se sve naše igračice razvijaju kroz treninge i igru. Prikazali smo napredak u odnosu na posljednji turnir u Velikoj Gorici koji se održao u prosincu, zabijamo više golova i agresivniji smo u obrani, što je pohvalno. Moramo biti strpljivi, marljivo i redovito trenirati, skupljati iskustvo na ovakvim turnirima i biti ćemo sve bolji – izvijestio je za klupske stranice trener Antonio Pranjić.

Igrale su: Čengija L., Džinić, Lazar, Sabolić N., Toth, Šubić, Štefanić, Sočev, Horvat, Ciler, Mađerić, Kelek, Jambreković, Janeković, Topalović, Ristemi, Premec, Kovačić, Bošnjak P., Ivanček. Trener: Antonio Pranjić