Rukometašice Podravka Vegete su ove subote završile prvenstvenu sezonu, ponovno zasjele na tron i uzele 26. naslov prvakinja Hrvatske. Tradicija je da se po završetku svih sportskih obaveza stručni stožer, prvotimke te zaposlenici kluba okupe negdje u prirodi uz sportske aktivnosti, druženje i razgovor, a tako je bilo i ove godine.

Ovoga puta za mjesto druženja odabrali smo Etno kuće Karlovčan, predivno imanje  koje se smjestilo u malom mjestu Brodić u pitoresknom Ferdinanovcu. Tamo vas očekuju predivno očuvane starine, netaknuta priroda, zamaman miris poljskog cvijeća i svježina podravske Amazone, rijeke Drave.

Pridružili smo se tako i mi, neodoljivom zovu prošlosti kroz starinski vremeplov, zaplovili rijekom i uživali u podravskim delicijama koje su pripremile vrijedne ruke domaćina.

Ovo je mjesto posebno i zbog turističkih atrakcija koje nudi kao i sadržaja za djecu i odrasle pa se imate prilike okušati u vožnji brodicom, odbojci ili pak jahanju konja. Imanje isto tako nudi priliku za razgledavanje starinskih predmeta i slika koje vas vode na predivan put u prošlost.

Ovakvu Podravinu u malom uistinu vrijedi iskusiti i doživjeti, a mi samo možemo reći veliko hvala obitelji Karlovčan koja nas je ugostila na imanju ”Etno kuće Karlovčan” i pokazala nam sve blagodati ovog pitomog kraja. Posebna zahvala i našoj Korini Karlovčan koja nam je s velikim entuzijazmom otkrivala tajne ovog etno imanja.

Foto: Ivan Brkić/TZ područja Dravski Peski