(IZVJEŠTAJ TRENERICE DJEVOJČICA SNJEŽANE PETIKE)

Magdalena HorvatU nedjelju je u Pitomači odigran 3. krug HRL za djevojčice rođene 1998.godine i mlađe. Podravka je zabilježila obje pobjede. Prva utakmica je odigrana sa TVIN Trgocentrom Viroviticom i zabilježena pobjeda 16:14, poluvrijeme 7:4.
Iako rezultat od dva razlike može biti pokazatelj napete i neizvjesne utakmice, to nije bio slučaj. Pobjeda  niti jednog trenutka nije dolazila u pitanje. Rezultat je naprosto bio ”jutarnji”, igralo se rano.. Malo nas je mučila realizacija ”zicera” što je i normalno u ovom trenutku, jer smo nakon pauze od dva tjedna naglasak na treninzima stavili na trkački dio, a manje na pucačkom, a drugi problem nam je već tradicionalno odigravanje  prvih  jutarnjih utakmica. Nakon vodstva od pet razlike priliku su dobile sve djevojčice.
Tea HmelinaU drugoj utakmici svladana je Pitomača, djevojčice su se ”probudile”, rezultat poluvremena bio je 12:1.U drugom poluvremenu opet su priliku dobile sve djevojčice i krajnji rezultat je 23:13. Svoj obol pobjedama dale su sve podjednako, ali pvpga puta treba pohvaliti cure iz takozvanog ”drugog plana”, Horvat i Hmelinu, koje su svoju minutažu izvrsno iskoristile.
Snježana Petika