Odigravanjem utakmica zaostalog 3.kruga za naše ekipe završen je prvi dio natjecanja u 1.HKRL-regija SJEVER. Dok „stariju“ ekipu uskoro očekuje još Završnica prvenstva Hrvatske, mlađa ekipa nastavlja s odigravanjem preostalih kola lige za mlađe kadetkinje i pripremama za Završnicu Prvenstva Hrvatske.

U Varaždinu su ovog vikenda odigrane utakmice s ekipama Koke I i Koke II (2002. i 2004.godište) i u obje utakmice Podravka 3 ostvarila je pobjede s velikom razlikom u golovima.

Rezultati:

Podravka II – Koka I 31:17

Podravka II – Koka II  37:25

U obje utakmice prikazali  smo vrlo dobru igru uz izvršavanje svih dogovorenih zamisli u obrani i napadu. Povremeno je „štekala“ realizacija sigurnih šansi za postizanje golova ali i to će doći na svoje. To se posebno odnosi ovaj puta na krilne igračice ,dok sam igrom  vanjskih igračica jako zadovoljna – izvijestila nas je trenerica Đurđica Zečević.

Ekipa Podravka II nastupila je u sastavu (golovi zbrojeni): Međurečan 5, Dedi 9, Đuranek 3, Smolak 1, Hrupec 2, Švenda 1, Stručić 13, Balaško 3, Galinec, Perić 6, Besedić, Megerle 12,Crnjak,Strugar 9, Sever 4.

Iduće redovno kolo lige igra se 17.2. u nedjelju protiv ekipa Koke (Varaždin) i Zrinski (Čakovec).