Tena Petika u akciji na utakmici s Garešnicom // Foto Mirko Lukavski, Glas PodravineTRENERI SURADNICI: Piše Đurđica Zečević

U nedjelju je u sportskoj dvorani gimnazije Frana Galovića odigran 7. krug 1. HRLD sjever u kojem je ekipa Podravka 4 igrala s PAN Đakovom i ŽRK Garešnicom iz istoimenih gradova: Podravka 4 – Garešnica 23:14, Podravka 4 – PAN Đakovo 27:13. U prvoj utakmici sastale su se ekipe gostiju, a pobjedu je, do u pred kraj neizvjesnoj utakmici, izborila ekipa iz Garešnice, 14:17 (5:12).

U drugoj utakmici kruga naša ekipa je s lakoćom savladala PAN Đakovo s rezultatom 27:13(17:8), a prilika za igru pružana je svim igračicama iz sastava.
Nakon kraćeg odmora odigrali smo i utakmicu sa ŽRK Garešnica koja nam je, prema dosadašnjem stanju na tablici, trebala biti mnogo ozbiljniji protivnik, što se iz konačnog rezultata ne može zaključiti, jer smo pobijedili rezultatom 23:14 (14:9). Razlika  u našu korist kretala se uglavnom između tri i konačnih devet golova razlike.
Uz već standardno dobru Tenu Petike i Luciju Jandrašić veseli me dobra igra i svih drugih igračica, a vidljiv je napredak kod Benić, Kodrić, Brkić i Popović. U daljnjem radu očekujem isto i kod ostalih djevojčica, a posebno kod golmanica.
Podravka 4 nastupila je u sastavu (golovi su iz obje utakmice): Petika 12, Galinec 3, Popović 5, Sikavica 3, Dombaj, Kodrić 9, Brkić 3, Benić 8, Jandrašić 7,  Vrabec, Jurić, Petričević, Borac, Presek, Bogdan, Kolar.
Utakmice su sudile Maja Vajdić i Lorena Jurenec, a nadzornik je bio Vladimir Jurenec (svi iz Koprivnice). Utakmice su igrane u trajanju 2×20 minuta.
Zadnji krug idućeg vikenda igraju u Varaždinu Podravka 4, ŽRK Zrinski i Koka, a ta će utakmica izravno odlučivati o prvakinjama lige.