S obzirom da smo zbog opravdanih okolnosti i preranog odlaska našeg trenera Zlatka Saračević na neko vrijeme obustavili objave, želimo naknadno objaviti pregled rukometnog vikenda koji se prije desetak dana održao u SD Gimnazije Fran Galović. Odigravale su se utakmice 1.HKRL-Sjever i to 4. krug između Podravke 1 i 1234 Virovitice i Podravka 1- Zrinski

1.HKRL-Sjever ; 4 krug, nedjelja,21.2-2021,SD Gimnazije

Podravka 1 – 1234 Virovitica  26:15 (13:4)

Podravka 1  – Zrinski    30:21  (13:9)

Iza ekipe koju vodi trenerica Đurđica Zečević bio je zahtjevan rukometni vikend iz kojeg su upisale dvije pobjede i jedan remi s najvećim rivalom, Đurđevcom.

Drugi dan rukometnog vikenda bio je rezerviran za utakmice s Viroviticom i Zrinskim, a druga se utakmica prenosila na Planet Sportu s obzirom da je interes za gledanje utakmica sve veći jer publika i dalje nema pristup dvorani, sukladno epidemiološkim mjerama. U obje utakmice Podravka 1 je slavila i to uvjerljivom prednošću.

O prvoj protiv Virovitice nema se puno što za reći. Kvaliteta je uvjerljivo bila na našoj strani i cure su bile već mislima na idućoj utakmici. Usprkos tome protivnik je poražen s 11 razlike, a priliku za igru dobile su sve igračice. Druga utakmica zahtijevala je puno više od naših igračica jer Zrinski je protivnik kojeg itekako poštujemo. Osim toga postojala je i želja za revanšom zbog lanjskog poraza od istog protivnika. Izuzimajući prvih nekoliko minuta igračice Podravke uzele su igru u svoje ruke i poluvrijeme  zaključile sa četiri gola prednosti. U drugom dijelu pružili smo još bolju igru, lomili vrlo dobrog protivnika do konačnih 11 golova razlike – rekla je trenerica Zečević te čestitala curama koje su odigrale tri utakmice u 24 sata i držale se svega što je dogovoreno te realizirale onako kako je zamišljeno.

Istaknula bih Crnjak na golu te nezaustavljivu Emu Stručić u obje utakmice, a krila ,naročito Strugar, dala su svoj veliki doprinos pobjedama- zaključila je trenerica Zečević.

U kadetskoj ligi ostaje još samo Bjelovar na domaćem terenu, a u slučaju pobjede sigurno je prvo mjesto bez izgubljene utakmice.

Podravka 1: (golovi zbrojeni) Megerle 4, Ibrahimpašić 1,Strugar 13, Đuranek 3, Stručić 17, Sever 2,Besedić, Crnjak, Balaško 4,Dedi 4, Perić 6, Švenda 2, Smolak, Galinec