Podravka U15 danas je na domaćem terenu odigrala utakmice protiv Đakova i Broda u sklopu 1. HRL U15. Trener Pranjić nije mogao računati na Vanessu Lengelić, Anteu Jelović i Saru Banfić.

U prvoj utakmici protiv Đakova naše mlade rukometašice pobijedile su rezultatom 15:33. Najefikasnije u našim redovima bile su Ana Adžaga i Tena Jurlina sa 6, Katja Napan s 5 te Katja Gregurić s 4 postignuta pogotka. Vratarke su bile odlično raspoložene na golu. Lora Tetec je u prvom poluvremenu skupila 10 obrana, a Nika Galinec ml. u drugom 9. Najkorisnija igračica u našim redovima bila je Katja Napan.

Katja Napan, najkorisnija igračica
Laura Liščak najkorisnija igračica

U drugoj utakmici protiv mlade ekipe Broda naše su cure ostvarile još uvjerljiviju pobjedu rezultatom 41:9. Najefikasnije su bile Katja Gregurić s 8, Katja Napan s 5, te Laura Liščak, Anja Milivojević i Tena Jurlina po 4 postignuta pogotka. Vratarke su skupile ukupno 13 obrana. Tara Galić je u prvom poluvremenu imala 6 obrana, a Lucija Marijanović u drugom 7. Najkorisnija igračica u našim redovima bila je Laura Liščak.

Naša ekipa je vodeća na tablici s maksimalnim učinkom.

“Čestitam ekipi na dvije uvjerljive pobjede. Sve cure su igrale podjednako te su opravdale svoju minutažu. Ono što je moglo biti bolje je prvo poluvrijeme protiv Đakova. Obrana je morala biti čvršća, a u napadu smo imali previše izgubljenih lopti. U drugom poluvremenu smo sve to nadoknadili kad je igra postala brža. U drugoj utakmici protiv Broda smo od samog početka igrali čvrstu obranu koja nam je omogućila puno pogodaka iz tranizicije. Osim već spomenutih najkorisnijih pojedinki istaknuo bih i Anu Adžagu koja je obje utakmice odigrala odlično u oba pravca. Hvala i našim roditeljima na glasnoj podršci s tribina.”

Đakovo – Podravka 15:33 (8:13)

Igrale su: Galinec ml. (9), Tetec (10); Milivojević 1, Jakupanec 1, Horvat ml., Jurlina 6, Hajdinjak 1, Napan 5(3), Adžaga 6, Ferčec 3, Radiček 2, Markota 2, Liščak 2, Šajković, Gregurić 4. Trener: Antonio Pranjić

Podravka – Brod 41:9 (21:3)

Igrale su: L.Marijanović (7), Galić (6); Milivojević 4, Jakupanec, Horvat ml. 2, Jurlina 4, Hajdinjak 3, Napan 5, Adžaga 3, Ferčec 2, Radiček 1, Markota 3, Liščak 4, Šajković 2, Gregurić 8. Trener: Antonio Pranjić