KristiansandEuropska rukometna federacija potvrdila je domaćine za kvalifikacijske turnire EHF Lige prvakinja: igrat će se u Norveškoj i Njemačkoj. Vipers Kristiansand, drugoplasirani u norveškom prvenstvu, bit će domaćin grupe 1. U polufinalu 9. rujna u dvorani Aquarama Kristiansand igra s Gomelom iz Bjelorusije. U drugom polufinalu Podravka Vegeta igra s Kastamonu Belediyesi GSK iz Turske. Finalna utakmica za ulazak u Ligu prvakinja i utakmica za 3. mjesto igrat će se 10. rujna.

Doprvak Njemačke Thüringer iz Erfurta domaćin je kvalifikacijskom turniru grupe 2. U polufinalu će igrati s Mecalia Atletico Guardes iz Španjolske, a u drugom polufinalu Höörs iz Švedske igra s Hypom Niederösterreich iz Austrije. Utakmice u Wiedigsburghalle u Nordhausenu igrat će se također 9. i 10. rujna.

Satnica još nije određena.

Pobjednici turnira grupe 1 pridružit će grupi D Lige prvakinja u kojoj su Budućnost, Metz Handballu i Bietigheimu. Pobjednika grupe 2 u grupnoj fazi natjecanja u Ligi prvakinja u grupi čekaju Vardar, Larvik i FTC Rail Cargo Hungaria. Grupna faza natjecanje počinje utakmicama od 6. do 8. listopada.