Prijem gradonačelnice Vesne Želježnjak // Foto Ivo Čičin-MašanskerU povodu velikog uspjeha rukometašica Podravke rođenih 1998. i mlađih osvajanjem naslova prvakinja na završnici državnog prvenstva Hrvatske za kadetkinje, koprivnička gradonačelnica Vesna Želježnjak primila je danas, u utorak, rukometašice i njihovo vodstvo kako bi im izrazila zahvalnost na promociji grada koji je vlasnik kluba.

Djevojke na prijemu // Foto Ivo Čičin-MašanskerNa prijemu su s gradske strane osim gradonačelnice Želježnjak bili i zamjenici gradonačelnice Melita Samoborec i Mišel Jakšić i pročelnici Jasmina Stričević (ujedno i predsjednica Zajednice sportskih udruga grada Koprivnice) i Darko Ledinski. S Podravkine strane, osim trenerice Snježane Petike i rukometašica, klub je predstavljala direktorica RK Podravke s.d.d Božica Palčić.

Snježana Petika za govornicom // Foto Ivo Čičin-Mašansker– Od srca vam svima čestitam. To je veliki uspjeh. Zahvaljujem svima vama, ali i vašim roditeljima, trenerici i svim zaposlenicima rukometnog kluba i cijelim vodstvu kluba – rekla je između ostalog gradonačelnica Vesna Želježnjak.

Cvijeće rukometašicama predao je zamjenik gradonačelnice Mišel Jakšić // Foto Ivo Čičin-MašanskerSnježana Petika, koja je na državnom prvenstvu u Umagu proglašena najboljom trenericom zahvalila je gradu na pruženim uvjetima i dodala:

Mišel Jakšić i Božica Palcčić // Foto Ivo Čičin-Mašansker– Nadam se da smo dobrim rezultatima to opravdali i trudit ćemo se i dalje s nekim drugim generacijama pronositi i dalje ime kluba i grada – rekla je Petika.

Skupna fotografija // Foto Ivo Čičin-MašanskerRuže namijenjene gošćama podijelio je (uz uzajamne poljupce) zamjenik gradonačelnice Mišel Jakšić. Druženje u vedrom ozračju završilo je tradicionalnim slikanjem ispred Gradske vijećnice i intervjuima za novinare.

Cvijeće // Foto Ivo Čičin-MašanskerKadetkinje sada čekaju još dva nastupa u prvenstvu 2. HRL sjever, a dio kadetkinja nastupit će i na Svjetskom prvenstvu U-20 selekcija. Podravkine mlađe kadetkinje, pak, nastupit će sredinom svibnja na državnom prvenstvu koje će se opet održati u Umagu.