Uz prvi dan ljeta stigle su nam i odlične vijesti. Nakon zasjedanja Izvršnog odbora EHF- odlučeno je da će Podravka Vegeta sljedeću sezonu ponovno biti dio najelitnijeg europskog natjecanja, Lige prvakinja. 

Najavili smo kako se velik broj klubova bori za preostala mjesta uz ona fiksna. Bez obzira na to nadali smo se kako ćemo nakon popunjene prijave i dostavljenih dokumenata, brošura, videa i pisma namjere koji potvrditi da svojom organizacijom itekako zaslužujemo mjesto među najboljim europskim klubovima. Ne samo zbog tradicije koja je jedna od najdužih u europskim natjecanjima nego i zbog organizacijskih kvaliteta, uvjeta i posjećenosti što uopće nije zanemarivo za ovako malen grad koji često nazivamo “rukometnom metropolom”. U sljedećoj nas sezoni očekuje 14 utakmica u najvećem rangu europskih natjecanja u ženskom klupskom rukometu i to je fantastična vijest.

Za sedam preostalih mjesta borilo se deset klubova, a svoja mjesta nisu osigurale njemačka Borussia Dortmund, mađarski DVSC Schaeffler i norveška Sola HK.

Podravka će igrati u društvu Team Esbjerga, Nykøbinga i Odensea (Danska), Metza i Bresta (Francuska), Ludwigsburga (Njemačka), FTC-a i Gyora (Mađarska), Budućnosti (Crna Gora), Vipersa i Storhamara (Norveška), Bukurešta, Glorije i Rapid Bukurešta (Rumunjska) te Krim Mercatora (Slovenija).

Izvlačenje grupa zakazano je za 27. lipnja.