Györ je prvak Europe // Foto Ljerka Vresk, RK PodravkaNa spektakularnoj završnici prvog Final Foura u povijesti natjecanja u Ligi rukometnih prvakinja (prvak Györ, druga Budućnost, treći Vardar, četvrti Midtjylland), što je održana u Budimpešti, osim utakmica bilo je i drugih aktivnosti.

Tako je između ostalog oformljen Women Forum Club Handball, skraćeno WFCH, što rukometaši već imaju. Slobodno tumačenje bilo bi da je to udruženje europskih ženskih klubova.

Rukovodstvo WFCH // Foto Ljerka Vresk RK PodravkaNa završnici Lige prvakinja predstavnice Rukometnog kluba Podravka bile su direktorica Božica Palčić i tajnica kluba Ljerka Vresk.
Forum Club sastat će se najmanje dva puta godišnje i raspravljati o problemima ženskog europskog rukometa i predlagati rješenja za poboljšanje uvjeta rada klubova i u svim EHF-ovim kategorijama natjecanja.

Podržali osnivanje: glavni tajnik Michael Wiederer i predsjednik EHF-a Jean Brihault // Foto Ljerka Vresk RK Podravka Izabrano je i rukovodstvo Forum Cluba. Predsjednik je Ernö Kelecsenyi iz Györa, a potpredsjednici su Gordana Naceva iz Vardara i Kay-Sven Hähner iz Leipziga, dok je direktor WFCH Gerd Butzeck.

Osnivanje WFCH na osnivačkoj skupštini podržali su i predsjednik EHF-a Jean Brihault i glavni tajnik EHF-a Michael Wiederer.Direktor WFCH Gerd Budzeck // Foto Ljerka Vresk RKI Podravka

(Fotografije je snimila Ljerka Vresk)