Počinje Final Four u Kölnu koji se održava 1. i 2. lipnja, a ždrijeb je odlučio da će prvu polufinalnu utakmicu igrati Telekom Veszprem HC i PGE VIVE Kielce. U drugoj polufinalnoj utakmici sastat će se Barca Lassa i HC Vardar. Sutrašnjim ogledima odlučivat će se za treće i prvo mjesto.

U svojoj igračkoj povijesti, veliki je trag u ovom elitnom muškom rukometnom natjecanju ostavio i naš aktualni trener Zlatko Saračević koji je u dresu Zagreba 1998./1999. proglašen najboljim strijelcom Lige prvaka s ukupno 90 pogodaka. Ponovio je uspjeh i u sezoni nakon s ukupno 92 postignuta pogotka te tako dvije godine zaredom držao poziciju prvog strijelca Lige prvaka. Vrijedi spomenuti i kako je nakon Zlatka Saračevića u tome uspio i Mirza Džomba u sezoni 2002./2003. i to u dresu Veszprema s ukupno 67 golova te su oni jedini hrvatski igrači koji su se okrunili titulom najboljih strijelaca Lige prvaka.

Danas i sutra će na ovom natjecanju borbu za titulu europskog prvaka voditi čak šest hrvatskih igrača i to: Manuel Štrlek s Veszpremom, Igor Karačić i Ivan Čupić sa skopskim Vardarom, Luka Cindrić, Filip Ivić i Marko Mamić s Kielcom, a iz kluba im želimo poželjeti sreću i neka ostave srce na terenu, a možda se baš kao naš trener Zlatko Saračević te Mirza Džomba upišu u povijest ovog natjecanja kao najbolji strijelci Lige prvaka. (Foto: Ivan Brkić)