Prije vanjskog treninga // Foto Ivo Čičin-MašanskerPodravka Vegeta i Trešnjevka igrat će u subotu u Umagu u sportskoj dvorani Osnovne škole Marija i Lina utakmicu finala ovosezonskog Hrvatskoga kupa. Utakmica, uz TV prijenos na HTV 2, počinje u 16,30 sati. Trešnjevka je u četvrtak u polufinalu svladala Dugo Selo 55 s 26:21 (11:11), a Podravka Vegeta Zamet s 26:17 (13:10). Danas, u petak, u utakmici za 3. mjesto Dugo Selo 55 pobijedilo je Zamet s 26:24 (16:11).

Alen Marošević - upute prije treninga // Foto Ivo Čičin-MašanskerPodravka Vegeta do sada je 26 puta igrala u završnici, tj. u polufinalu, a pehar je podigla 21. puta. Četiri puta pobjednik je bila Lokomotiva, prvo davne 1992. godine, potom 2005. i 2007. te 2014. godine.

Povuci-potegni // Foto Ivo Čičin-MašanskerTrešnjevka je igrala finale Kupa protiv Podravke Vegete 2008. godine, ali to su bili drugačiji sastavi i ambicije. No, treba reći da su Trešnjevka i Dugo Selo 55 ugodno iznenađenje ovosezonskog natjecanja u Hrvatskome kupu. Dugo Selo zato što je bilo prvi puta u završnici, a Trešnjevka zato što nakon devet godina igra opet u finalu.

Dragica nosi Selenu, Ana vježba // Foto Ivo Čičin-MašanskerPodravka Vegeta slobodni dan na turniru iskoristila je za poslijepodnevni trening u prirodi, bila je to kratka šetnja, kratko razgibavanj/razvlačenje, a umjesto leda rukometašice su koristile umaško more. Trening je kratko trajao i bio je u vedrom raspoloženju. Osobito kad se Dora Krsnik poskliznula i malo smočila.

Trener Goran Mrđen // Foto Ivo Čičin-MašanskerIstodobno se odvija i 41. seminar trenera na kojem su i svi Podravkini, koprivnički i županijski treneri. Bez tog seminara nema licence za rad. Trening je stoga vodio Alen Marošević uz asistenciju Bojana Savića, a naknadno pristigli Goran Mrđen i Goran Trajkovski bili su – nadzornici.

Pokazivanje mišića na daljinu // Foto Ivo Čičin-MašanskerUgođaj vidite na slikama.Dora se poskliznula, Anamaria se uhvatila za glavu // Foto Ivo Čičin-MašanskerUmjesto leda - more // Foto Ivo Čičin-MašanskerPrije vanjskog treninga // Foto Ivo Čičin-Mašansker