Fotografija iz LjubljaneFotografije koje objavljujemo iz mobitela su Tene Petike. Podravka 3 gostovala je u subotu u Ljubljani. Nakon turnira u Bosanskoj Dubici ovo je njen novi odlazak u inozemstvo. Iskustvo koje tom prigodom stječu mlade igračice je nemjerljivo. Jer, osim što se uče ponašanju u drugim okruženjima, susreti sa sebi ravnima iz drugih gradova i država poslužit će im i u sportskom izrastanju.

U Ljubljanu su putovale zajedno s igračicama prve ekipe i autobus nije bio tijesan. stalo je svih 40 putnika, a raspoloženje je bilo pravo mladenačko. Vidjevši Ljubljanu konstatirano je da je nekome ljepša od Zagreba. Djevojčice imaju pravo na svoje mišljenje.
Pa su otvorile raspravu gdje bi koja htjela igrati. Nabrojile su nekoliko klubova, a onda se jedna javila:
– Ja bum igrala u Podravki.
Sa strane se odmah čula replika:
– Ak’ te budu šteli!
Dječja usta.
Šetnja LjubljanomU Ljubljani ih je uoči ručka u reprezentativnom hotelu Union pozdravio njihov domaćin, direktor Krim Mercatora Goran Duić, a Krim je snosio troškove boravka za djevojčice. Nakon ručka poveo ih je u šetnju centrom Ljubljane, a tada su i snimljene ove fotografije.
Na terenu su se zdušno borile s ekipom Krima u istom godištu, a na kraju je sve završilo zajedničkom prijateljskom fotografijom, koju smo već objavili, a dio fotografija završio je i u arhivi Krim Mercatora kao uspomena na lijepi susret koji je imao pozitivan odjek u slovenskoj javnosti.
Turniri u Bosanskoj Dubici i prijateljski susret u Ljubljani putokaz su kako i mlade igračice Podravke mogu biti lijepi primjer djelovanja kluba. I stvaranje slike Podravke