Zajedničko zagrijavanje // Foto Ivo Čičin-MašanskerViše od dva sata trajao je zajednički trening Budućnosti i Podravke Vegete u dvorani Sportskog centra Morača u Podgorici održan u subotu (18. siječnja) uoči utakmice 9. kola Regionalne lige, gdje će se u nedjelju (19. siječnja) u 17 sati sastati na istom mjestu iste ekipe. Trening su vodili trener Budućnosti Dragan Adžić i trener Podravke Vegete Goran Mrđen s pomoćnicima.

Zajednički trening // Foto Ivo Čičin-MašanskerTrening je donio i dvije žrtve. Marijeta Vidak neće moći nastupiti u nedjelju, udarac koljenom u butni mišić rezultirao je, prema prvim procjenama Podravkina fizioterapeuta Bojana Savića, rupturom od oko 2 cm. Ozlijeđena je i Anita Poljak, ali manja ozljeda gležnja rezultat je slabijeg ulaza u duel. Ona će moći nastupiti.

Rad s golmanicama // Foto Ivo Čičin-MašanskerTrening se sastojao od zagrijavanja svake ekipe posebno, onda se pola sata na jednoj strani igralo na jedan gol, s izmjenama obrana-napad Budućnost-Podravka Vegeta, dok se na drugoj strani igrališta treniralo individualno i pucalo na gol, s izmiješanim igračicama obje ekipe.

''Brifing'' golmanica // Foto Ivo Čičin-MašanskerNa drugoj strani trenira Marta Žderić // Foto Ivo Čičin-MašanskerZadnjih pola sata igralo se na dva gola, žustro i (pre)čvrsto. Tada su uslijedile ozljede.

Budna paska: treneri Adžić i Mrđen // Foto Ivo Čičin-MašanskerPrije treninga srdačni pozdravi i razgovori poznanica, jer tamo su nekad naša Marta Žderić i bivša Lokomotivina Katarina Ježić, a, nekad njihove sada Podravkine, Mirjana Milenković (inače i jedna od golmanica reprezentacije Crne Gore), Jelena Trifunović i Jelena Živković imale su za grljenje čitavu ekipu Budućnosti.

Adžić, Mrđen, Ježić // Foto Ivo Čičin-MašanskerKoliko možda nije dobro za utakmicu, toliko je ovo druženje bilo dobro za iduće utakmice. Jer, takvu čvrstinu u duelima i u igri općenito, ne može se dobiti na vlastitom treningu. A Podravki Vegeti vrijedna je svaka priprema za utakmicu Kupa kupova s Rostov-Donom. I Lokomotivom, jasno.

Malo međusobne igre // Foto Ivo Čičin-MašanskerUz fotografije s treninga i faksimil je izvještaja iz nezavisnog dnevnika Vijesti, a objavljena je i slika iz Podravkine internetske stranice. Izvhještaj s utakmice objavila je i podgorička Pobjeda, dnevni list sa 69-godišnjom tradicijom. Za rukomet u Crnoj Gori ima mjesta…Faksimil-Vijesti-nezavisni-dnevnik