Aljona IhnjeavaNastavlja se, tj. završava prvi dio sezone 2017/18. 18-im kolom 1. HRL u kojem Podravka Vegeta gostuje u Splitu i u petak, 2. veljače, u 17,30 sati u maloj dvorani Sportskog centra Gripe igra s domaćinom Splitom 2010.

Već je ranije odigrana utakmica Bjelovar – Lokomotiva Zagreb (24:36), a ostali parovi (3. veljače) su Zrinski – Umag, Pitomača – Zamet, Sesvete Agroproteinka – Dugo Selo 55, Koka – Trešnjevka i Petason Vranjic – Ivanić.

Nakon sređivanja administracije prvi puta službeno za Podravku Vegetu zaigrat će i prinova Aljona Ihnjeva. S liste 16 igračica ovoga puta otpala je Lea Franušić. dakle, Podravkin sastav u Splitu bit će: Jukić, Kapitanović, Ećimović; Turk, Dežić, Karlovčan, Popović, Toth, Džono, Mrđen, Vidak, Pavlović, T. Petika, Horvat, Ihnjeva, Debelić.

Suci na utakmici bit će Ivan Grbavac (Makarska) i Siniša Ravlić (Vrgorac). Nadzornik HRS-a bit će Đino Giljević (Ploče).

U 14. kolu (10. veljače) Podravka Vegeta opet gostuje. Ovoga puta u Umagu. Potom će u 15. kolu (17. veljače) gostovati u Ivaniću, a prvu utakmicu u Koprivnici igrat će u 16. kolu (24. veljače) s Trešnjevkom.