Trener Goran Mrđen prima priznanje // Foto Ivo Čičin-MašanskerZajednica sportskih udruga Grada Koprivnice na svečanosti u Domu mladih u Koprivnici proglasila je u ponedjeljak najuspješnije koprivničke gradske sportaše u 2014. godini. Sustav vrednovanja je prema Hrvatskom olimpijskom odboru.

Podravka Vegeta // Foto Ivo Čičin-MašanskerNajuspješnija sportašica je Ivana Babić iz Streljačkog športskog kluba Podravka, dok je najuspješniji sportaš Zoran Žilić iz Atletskog kluba Koprivnica. U toj kategoriji nominirana je i mlada rukometašica Podravke Vegete Ivona Mrđen.

Za najbolju žensku sportsku ekipu proglašene su rukometašice Podravke Vegete, dok su najbolja momčad seniori Ronilačkog kluba Šoderica.

Najuspješniji perspektivni sportaši dolaze iz Boks kluba David, to su Matea Radošević i Antonio Tkalčić.

Naša Ivona Mrđen // Foto Ivo Čičin-MašanskerNajuspješniji sportaš s invaliditetom u 2014. bio je Vladimir Grošanić iz Športske udruge tjelesnih invalida Koprivnica, a najuspješnija sportska ekipa osoba s invaliditetom je bowling ekipa Sportske udruge za osobe s intelektualnim poteškoćama Veliko srce.

Za iznimno postignuće u sportu nagrađeni su Alen Fodor iz Hrvačkog kluba Podravka i Marko Sremec iz Ronilačkog kluba Šoderica.

Zaslužni sportski djelatnik ove je godine Zlatko Kavur.

Priznanja su sportašima i sportskim djelatnicima predali zamjenik gradonačelnice Koprivnice Mišel Jakšić i predsjednica Zajednice športskih udruga Grada Koprivnice Jasmina Stričević.

Svi nagrađeni