Zbog navijača se igraju utakmice, arhiva, utakmica s KrimomEkipa europskih doprvakinja Györa nije u subotu trenirala u Koprivnici terminu utakmica, što je domaćin bio dužan osigurati. U Koprivnicu su stigli kasno, a nisu ni tražili termin. Najavili su da će u nedjelju prije podne imati trening od sati i pol.

Rukometašice Podravke Vegete su i ovoga puta u izolaciji izvan Koprivnice.

U Koprivnici 210 Mađara

Györ ima vjerne navijače u svim dijelovima Mađarske, a za nedjelju ih je najavljeno 210. Prema propisima EHF-a, gostujućim navijačima pripada 10 posto od kapaciteta dvorane, što će Mađari maksimalno iskoristiti. Koprivnička prostrana dvorana ima 2083 sjedećih mjesta i oko 400 stajaćih. Ulaznice su u distribuciju puštene u srijedu, podijeljene su besplatno, jer tako se radi nekoliko godina, i koprivnička dvorana će opet biti ispunjena do posljednjeg mjesta. U dvoranu se može samo s ulaznicom, a službene osobe imaju akreditaciju. U tom u ovom klubu uvijek vlada savršeni red.

Nadamo se dobroj suradnji svih pratećih službi kako bi ljudi zadovoljni ušli i izašli iz dvorane, a službene osobe, među kojima ubrajamo i novinare, mogli normalno obavljati svoj posao, kao što je bilo i dosad. 

U Györu (i u Cluj Napoci) bili su koprivnički navijači i nisu imali ni najmanjeg problema, sve službe odnosile su se prema njima super korektno, a spremaju se i u Ljubljanu da pomognu svom klubu. To što se odvija u Ligi prvakinja nisu ratovi, već društveni događaji i normalni sportski susreti u kojima pobjeđuje bolji ili sretniji. To se opravdano očekuje i od svih u dvorani. Ne treba trenirati strogoću. I zbog navijača se igraju utakmice. Oni su, bez sumnje, neophodna potpora i lijepa slika kluba. I mame i tate i djeca i oni najžešći što skandiraju i lupaju po ”tuđoj koži”, bubnjevima. Treba se veseliti sportu.

Koprivnilki navijači na LP u Ljubljani // Foto Ivo Čičin-MašanskerKronikusi organiziraju odlazak u Ljubljanu

Bez obzira na rezultat utakmice u nedjelju s Györom, utakmica u Ljubljani s Krim Mercatorom bit će važna za Podravku Vegetu, ne samo zbog plasmana, nego i zbog skupljanja bodova za rejting.

Podravkina navijačka skupina Kronikusi organizira odlazak autobusom na utakmicu Krima Mercatora i Podravke Vegete koja se igra u Ljubljani u nedjelju 18. studenoga u 20,30 sati. Cijena puta je 50 kuna, a prijave se primaju telefone: 091/529-7478, 098/654-957 i 095/535-5441.

Osim toga, prijave su moguće i u nedjelju na utakmici između Podravke i Gyora, kod navijača na tribini.