Vidak u dresu juniorki na utakmici s Norveškom // Foto EHFJednogodišnji ugovor s RK Podravkom potpisala je Marijeta Vidak, koja će , kao i dosad, igrati na lijevom vanjskom položaju. Vidak je rođena 14. kolovoza 1992. u Virovitici, gdje je u TVIN Trgocentru i počela igrati rukomet 2001. godine. U RK Podravki je od 2008. godine. Visoka je 179 centimetara. U Podravki je najprije igrala u drugom sastavu, Podravki Lino, a prošla je i sve reprezentativne selekcije i bila članica reprezentacije Hrvatske u nižim kategorijama.

Za prvu ekipu Podravke, Podravku Vegetu, zaigrala je od sezone 2010/11. U dijelu sezone 2011/12. otišla je na posudbu u Zelinu, a potom se vratila i prošlu sezonu igrala je opet u Podravki Vegeti.

Za svoj sadašnji klub sudjelovala je na 11 utakmica Lige prvakinja i zabila jedan gol (Györu) te dvije utakmice Kupa kupova, na kojima je (Vácu) zabila tri gola.

U dresu TVIN Trgocentra odigrala je dvije utakmice u Challenge kupu i zabila pet golova, a u dresu Zeline u Challenge kupu odigrala je pet utakmica i zabila šest golova.

Na poziciji lijevog vanjskoj Podravka Vegeta sada ima i Jelenu Trifunović i Marijetu Vidak.

Do ponedjeljka, 27. svibnja, potpise za Podravki su stavile A. Čović, Pongrac, V. Milanović Litre, Trifunović, Dragišić, Milenković i Vidak.