Preminula je koprivnička rukometašica Melinda Sokač koja je igrala rukomet na poziciji kružne napadačice i ostavila dubok trag u klupskoj povijesti kako svojom igračkom kvalitetom tako i svojim karakterom.

Poznata koprivnička rukometašica Melinda Sokač koja je krajem 60-ih i u 70-im godinama prošlog stoljeća igrala za Podravku dobila je mnoge utakmice u svom životu no ovu s teškom bolesti nažalost je izgubila.

Rođena je u Pečuhu 29. listopada 1949. godine, a iz Mađarske ju je u Koprivnicu dovela ljubav.

Ljubavi je Melinda imala za prijatelje, obitelj, a velik je dio života posvetila i umjetnosti te je rukometnu loptu kojom je suvereno vladala u svojoj sportskoj karijeri, kasnije zamijenila kistom i sve svoje emocije pretapala u prekrasne slike. Melinda je uvijek imala i lijepu riječ za sve one koje je poznavala, ali i one koje nije. Baš zato su ove riječi najmanje što možemo učiniti za njezinu obitelj u ovim teškim trenucima, a u spomen na dragu Melindu.

Posljednji ispraćaj Melinde Sokač održat će se u utorak, 30. siječnja u 13 sati na Gradskom groblju ‘Pri Sv. Duhu’ u Koprivnici. Iskrena sućut obitelji, rodbini i prijateljima u ime Rukometnog kluba Podravka. 

Foto: Facebook