S utakmice Podravka - TVIN u studenome u KoprivniciSusret 23. kola 1. HRL za žene između zadnjeplasiranog TVIN Trgocentra i vodeće Podravke Vegete i nije mogao proći drugačija nego pobjedom s velikom razlikom za hrvatske prvakinja; 16:46 (8:24), plus 30 za Koprivničanke.

– Djevojke su utakmicu odradile profesionalno kao i uvijek, a poslije utakmice smo imali još jedan lakši trening, dobile su slobodan vikend i od idućeg tjedna pripremamo se za nastup u završnici kupa – rekao je nakon utakmice trener Neven Hrupec, koji je sigurno bio zadovoljan što se nakon ozljede u igru vratila Vesna Milanović Litre, jer će biti neophodna za završnicu kupa.

Oporavit će se i Dina Havić, koja je na treningu u petak rasjekla arkadu i zato je bila samo u zapisniku, nije igrala. Drugi bolesnik bila je Ivana Petković, koja je imala temperaturu. Ostale su rukometašice zdrave.

– Slijede, rekao sam, pripreme za završnicu kupa. Moramo je dočekati spremni kako bismo uzeli prvi trofej ove sezone – dodao je na kraju trener Hrupec.

Završnica kupa igra se iduće subote i nedjelje, 21. i 22. travnja, u Đurđevcu.

UTAKMICA 23. KOLA 1. HRL ZA ŽENE

TVIN TRGOCENTAR – PODRAVKA VEGETA 16:46 (8:24)

VIROVITICA – Sportska dvorana Tehničke škole. Gledatelja: 250. Suci: Dalibor Feletar (Bjelovar) i Jelena Vujić (Zagreb). Nadzornik HRS-a: Miljenko Komerički (Kutina).

TVIN TRGOCENTAR: Majkovčan (6+0), Feketija (2+0), Poljanac (1+0); Gvoić, Rakošević, Šutalo 2, Galetić 2, Bajsar, Štefanec 1, JezidžIć 1, Miočinović 5(2), Mikulić 5(2). TRENER: Željko Poljak.

PODRAVKA VEGETA: ŽderiĆ (13-0), Jelčić (11+0); Čović 6, Kožnjak 5, Pongrac 5, Petković, Valent, Gašparić, Gaće 4, Damnjanović 7, Milanović Litre 3, Dragišić 5(1), Havić, Tatari 3, Horvat 2, Pušić-Koroljević 5. TRENER: Neven Hrupec.

SEDMERCI: TVIN Trgocentar 5(4), Podravka Vegeta 1(1).

ISKLJUČENJA: TVIN Trgocentar 0, Podravka Vegeta 2 minute (Tatari).

IGRAČICA UTAKMICE: Sanja Damnjanović (Podravka Vegeta).