TRENERI SURADNICI // Piše prof. Goran Rihtarić, trener Podravke 4

Nakon podjele medalja i peharaProteklog je vikenda, 27. i 28. rujna, ekipa Podravke 4 (2002/2003. godište) sudjelovala na vrlo jakom međunarodnom turniru u Kozarskoj Dubici u BiH. Bio je to ujedno i naš prvi turnir. U vrlo jakoj konkurenciji osvojeno je 3. mjesto uz omjer pobjeda i poraza 4-1.

U sustavu natjecanja svatko sa svakim ubilježene su sigurne pobjede protiv Krajine, Garešnice, Dubice i Ivanića, dok je jedini poraz došao od ekipe Sesveta. Na kraju natjecanja zatvorio se krug tri ekipe (Sesvete, Garešnica i Podravka) te je u tom krugu naša ekipa završila na 3. mjestu. Najbolji strijelac turnira bila je naša Patricia Firšt.

Patricia Firšt najbolji strijelac turniraU dva vrlo naporna dana djevojčice su odigrale pet vrlo jakih utakmica pa je putovanje van granica RH bilo od velike koristi za ovu ekipe. U jakoj konkurenciji naših vršnjakinja vidjeli smo gdje smo, što radimo dobro, a što trebamo popraviti u budućnosti. Ono što me najviše veseli je činjenica da ekipa diše zajedno, da djevojčice uživaju na terenu, ali i van terena, da bodre jedna drugu, da su vesele i nadasve razigrane, a to je poanta svega. Stoga djevojke, sve čestitke na vašem uloženom trudu, entuzijazmu, poštenju i veselju koje ste unijele u vašu igru, svaki trenutak proveden na turniru. Sve to uvijek biva nagrađeno kao i sada.

Podravka 4 nastupala je u slijedećem sastavu: Lončarić, Jurić, Šokec, Ružić, Vuljak, Sermek, Domijan, Ranilović, Jurendić, Vrabelj, Firšt, Kusak, Zagrajski, Žarić, Pavić i Baltić.

Nerazdvojne i jako složne ekipe Podravke 3 i Podravke 4