Dio članova Skupštine za vrijeme sjednice // Foto Ivo Čičin-MašanskerNa sjednici Skuštine Rukometnog kluba Podravka, što je održana u srijedu 29. kolovoza navečer, za novog predsjednika Upravnog odbora izabran je Jorn Pedersen, inače član Uprave koprivničke Podravke. Dosadašnji predsjednik Krunoslav Bešvir razriješen je dužnosti, jer odlazi iz Podravke.

Razriješen je i dosadašnji Upravni odbor i izabran novi u koji su, uz Jorn Pedersena, izabrani Olivija Jakupec i Hrvoje Kolarić kao potpredsjednici, a za članove su izabrani Branka Perković, Senka Laljek, Josip Nakić-Alfirević, Ivan Pal, Anđelko Stričević i Ivo Čičin-Mašansker.

Za predsjednika Nadzornog odbora izabran je Dragan Habdija, a za članove Tamara Bali-Zvonar i Ivana Širić.

Novoizabrani potpredsjednici Hrvoje Kolarić i Olivija Jakupec // Foto Ivan BrkićJorn Pedersen bio je na službenom putu, a potpredsjednica Olivija Jakupec rekla je da Podravka, bez obzira na suprotna nagađanja, ostaje uz svoj rukometni klub te će, dapače, međusobnu suradnju podići na višu razinu. Predsjednik Jorn Pedersen svojim zaduženjima u Podravki pokriva upravo europski prostor na kojem klub treba osnažiti i nastaviti dograđivanje poznatog imagea.

Olivija Jakupec zahvalila je dosadašnjem Upravnom odboru na radu, koji nije bio jednostavan, a novi Upravni odbor treba do kraja riješiti izazove. Istodobno, RK Podravka treba prepoznati uvjete u kojima radi i što znači imati sponzora kao što je Podravka. Zato će rezultatima u idućem razdoblju pridonijeti tom zajedništvu.

Kapetanica Miranda Tatari predaje dar dosadašnjem predsjedniku Krunoslavu Bešviru // Foto Ivan BrkićIzvještaj o radu kluba iznio je dosadašnji predsjednik Krunoslav Bešvir, objašnjavajući kakav je veliki posao naprvaio Upravni odbor u smanjenju duga kojeg su u nasljeđe ostavili prethodnici.

Na sjednici je bilo 40 članova skupštine te gosti, među kojima i koprivnička obnašateljica dužnosti gradonačelnika zamjenica gradonačelnika Vesna Želježnjak.