Nova prvenstvena pobjeda upisana je u Bjelovaru 17:26, poluvrijeme 10:13. Trener je u početnom sastavu krenuo sa Zadravec i Holešovom na krilima i s naša dva pivota Džono i Debelić na sredini u obrani dok su za napad bile zadužene Yezhykava i Milošević uz Chigirinovu koja se mijenjala s Džono. Nije se baš sjajno krenulo u utakmicu, ali je rezultat čuvala opet razbranjena Risović koja je dobila veliki pljesak bjelovarske publike nakon što je fantastično obranila čak tri puta uzastopno odbijene lopte. Ne uspijevaju to naplatiti Saračevićeve cure jer ih je pola na utakmicu došlo s virozom. Iz polukontre stiže prvi pogodak i to u 8′ uz brzo protrčavanje Holešove. U 11′ Podravka Vegeta je u vodstvu i unosi nervozu u redove protivnika, a rezultat je 3:5 dok je Jovana Risović i dalje raspoložena na vratima. 15′ Holešova ne uspijeva jedan na jedan s raspoloženom Jug na vratima Bjelovara i dalje je +2 za Podravku. Milošević prolazi sama u 18′ i Podravka je na +3 no već u sljedećem napadu Bjelovara sedmerac za Bjelovar i isključenje Ikhneve. Trener Saračević uvodi Chigirinovu, igra je na prazan gol i Zadravec lijepo pogađa s krila za 9:6 u 21′, a ponavlja iz samostalne akcije i u sljedećem napadu za +4. Ikhneva dobiva drugo isključenje, a 4 minute prije kraja poluvremena Bjelovar hvata priključak i dolazi na -1 gol zaostatka. Nakon time-outa trenera Zlatka Saračevića ponovno Zadravec s krila za +2, a već u sljedećem napadu sedmerac za Bjelovar, ali Tucaković ga skida i na gol se vraća Risović, a Jug u sljedećem napadu skida udarac Ikhneve po sredini. Poluvrijeme je nakon druge obrane Tucaković na sedam metara i pogotka Debelić ipak na +3. (10:13)

Teško je krenulo i početkom drugog poluvremena iako Podravka drži vodstvo. Zadravec u 38′ trči sama u kontru za novih +4 Podravke, a rezultat je 12:16.  Dižu se naše cure u 40′ i povećavaju prednost na +5 pogotkom Milošević sa sedam metara, a rezultat je 13:18. Kreću ih stizati Bjelovarčanke no prekasno. U 44′ ponovno Milošević sa sedam metara vraća na +5, a Karlovčan povećava na +6 u 46′. 10 minuta prije kraja trener uvodi i mlade igračice Popović, Franušić i Jandrašić koje do kraja drže ritam i na kraju naše cure upisuju još jednu prvenstvenu pobjedu uz rezultat 17:26.

Kako mjesto za novinare nije bilo osigurano u blizini terena za vrijeme utakmice nije se moglo razlučiti što se točno događa u našim redovima, umor ili nešto drugo. Trener je razjasnio odmah nakon utakmice.

Pred sam početak utakmice imao sam problema u ekipi jer je pola ekipe prijavilo da ima slabost, mučninu, a dosta ih je i povraćalo. Ja im stvarno čestitam, one koje su izdržale to su povukle. Svaka im čast na htijenju, na borbenosti i želji i što smo utakmicu na kraju pobijedili. Nadam se da će se oporaviti do četvrtka – rekao je trener Zlatko Saračević nakon utakmice.

Bjelovar 17(10)

Podravka Vegeta 26(13)

Bjelovar: Dvorana europskih prvaka. Gledatelja 500. Suci: Tin Derušek (ZG) i Matej Pavlović (VŽ). Nadzornik HRS-a Saša Brabec (Virovitica)

Sastav ŽRK Bjelovar: Jug (8+1), Pokopac (1); Nikšić 2, Smiljčić 2, Borković 1 , Andreja Horvat, Magdalena Horvat, Tvorić 2 , Gavrić , Hruby, Čagalj 2, Gašparović 2 , Ivanda 1, Gillinger , Mioč , Mamić 5

Trener: Hrvoje Cikoja

Sastav RK Podravka Vegeta: Tucaković(2), Risović (12+1), Ećimović; Zadravec 5, Turk , Holešova 1, Karlovčan 1, Popović 1, Jandrašić 1, Milošević 4(2) , Džono, Franušić, Chigirinova 2(1), Ikhneva 2, Debelić 5, Yezhykava 4(1)

Trener: Zlatko Saračević

Sedmerci: Bjelovar 5(3) /Podravka Vegeta 7(4)

Isključenja: Bjelovar 12 min.(Čagalj 2+2, Borković, Tvorić, Gavrić, Gašparović)/Podravka Vegeta 1o min. (Ikhneva 2+2, Yezhykava, Zadravec, Franušić)