Juniorke za EP // Foto HRSHrvatska ženska juniorska rukometna reprezentacija ove će subote, 18. srpnja, krenuti u Španjolsku, u Valenciju, gdje će od 23. srpnja do 2. kolovoza igrati na Europskom prvenstvu za rukometašice do 19 godina starosti.

Izbornik ženske juniorske rukometne reprezentacije Branko Šebek objavio je konačan popis igračica koje putuju Europsko prvenstvo. Hrvatska je u skupini A s Danskom, Crnom Gorom i Srbijom. Iz Podravke na EP idu tri igračice i tri igračice koje su na posudbi u Koki i Zrinskom.

JUNIORSKA REPREZENTACIJA HRVATSKE

Antonija Oremović, Ana Marija Maljak i Sara Šenvald (Podravka), Larissa Kalaus i Dora Kalaus (Podravka na posudbi u Koki) Nikolina Zadravec i Ana Maria Babić (Koka), Ana Krmpotić (Podravka, na posudbi u Zrisnkom), Stela Posavec (Zrinski), Lucija Perajica i Doris Vlajsović (Sesvete), Bernarda Čalušić (Samobor), Iva Galetić (Bjelovar), Magdalena Ečimović (Split) i Josipa Mamić (Dugo Selo 55).

Uz izbornika Branka Šebeka u stručnom stožeru su trenerice Vesna Miletić i Dubravka Tunjić, fizioterapeutkinja Slavica Brčić i instruktorica HRS-a Lidija Bojić Ćaćić.