Kadetkinje-ilustracijaTRENERI SURADNICI // Piše Snježana Petika

U 5. krugu 1. HKRL na gostovanju u susjednom Đurđevcu slavili smo uvjerljivim rezultatom 14:45 i tako odigrali posljednje kolo u sklopu natjecanja za nastup na završnici državnošg prvenstvu za kadetkinje što će se odigravati od 31. ožujka do 3. travnja.

Sve o utakmici vidljivo je iz rezultata. Zadovoljna sam pristupom i angažiranošću. Bilo je lijepih asistencija, akcija, obrana vratarki. Posebno meveseli, nakon duže pauze, vrlo dobar povratak Magdalene Horvat, koja je nastavila odlične partije što ih je pružala prije i zajedno s Korinom Karlovčan biti će naša udarna snaga.

Izuzetno efikasne igračice na ovoj utakmici predvodila je T. Petika s 15 postignutih pogodaka, već spomenuta Horvat s osam, Franušić s pet, a L. Šenvald i Pavlović su postigle po četiri. Mali peh smo imali na početku, kada nam se ozlijedila Tea Hmelina. Morala je napustiti utakmicu zbog ozlijede mišića. Nadam se da će biti brwzo izliječena, jer pred nama su pripreme za nastup na posljednjoj završnici za ovo godište.

UTAKMICA 5. KRUGA 1. HKRL

ĐURĐEVAC – PODRAVKA 14:45 (6:20)

ĐURĐEVAC – Dvorana Strukovne škole. Gledatelja: 30. Suci: Tomislav Paripović i Luka Vezmar (oba Bjelovar). Nadzornik HRS-a: Dragan Hajtić (Bjelovar).

ĐURĐEVAC: Martinčić, Mesec; Karlovčan 3, Jančijev 1, Levačić, M. Šandrovčan, Franković, Fuček 2, Balatinec 3, Lenardić 4, Jeftimov, Klasan 1. TRENERICA: Sanja Šandrovčan.

PODRAVKA: Kosnica, Šafar, Borac; Popović 1, Franjkić 2, Brkić 1, L. Šenvald 4, Franušić 5, Hmelina, Horvat 8, T. Petika 15(3), Alvir 2, Pavlović 4, Mikulčić 2, Sikavica 1. TRENERICA: Snježana Petika.

SEDMERCI: Đurđevac 0, Podravka 3(3).

ISKLJUČENJA: Đurđevac 0 minuta, Podravka 2 minute (Pavlović).