Mlađe kadetkinje, ilustracijaTRENERI SURADNICI // Piše Đurđica Zečević
U zaostalom susretu 1. kola 1. HKRL (kadetkinje) za suparnika Podravka 2 imala je ekipu Zrinskog iz Čakovca, jer je utakmica s Kokom već prije odigrana. Skraćeni program omogućio nam je da odigramo i obavezni međusobni susret dviju naših ekipa u sklopu 1. HKRL.

Podravka 2 – Zrinski 30:6 (15:2)

U ovoj utakmici naša ekipa je u potpunosti dominirala što je vidljivo iz samog rezultata utakmice.
Kvaliteta suparnica omogućila je uvođenje u igru svih raspoloživih igračica, koje su uz ozbiljan pristup igri pokazale veći dio onoga što na treninzima vježbamo.

Podravka 1 – Podravka 2 30:22 (17:11)

Druga utakmica bila nam je puno veći izazov, jer je sada znanje trebalo pokazati protiv vrlo dobrih ”starijih” kolegica, od kojih strepe i mnoge drugoligaške ekipe. Bez obzira na minus 8 golova razlike, ne mogu reći da sam nezadovoljna igrom svojih cura. Da nije bilo malo treme i želje za dokazivanjem pred ”svojima” moglo je biti i malo bolje, ali zamjerke nema.
U obje utakmice istaknula se Tena Petika uz dobru asistenciju Lucije Jandrašić.

Sastav ekipe, golovi zbrojeni iz obje utakmice: Kokša 4, Petričević 2, Sikavica 2, Popović 3, Jandrašić 10(1), Brkić 3(1), Dombaj, Vrabec, Presek 1, Petika 16(6), Šestak 6, Borac, Kolar 2, Galinec 3, Bogdan, Geci.

=============================================================

KOMENTAR // Piše Branko Krajačić

Djevojčice Podravke 1 i 2, ovog su vikenda nastavile svoje natjecanje, a u trećem su krugu RLRS ugostile ekipe Tvin Trgocentar i Pitomaču. Rezultatski uspješno, ali nešto slabije izdanje obiju ekipa,a što je i primjereno uzrastu. Bilo je tu svakakvih turbulencija, zanimljivih promjena rezultata i velikih oscilacija u igri, a za sve nas, još jedno veliko i novo iskustvo. Malo smo nestrpljivi i htjeli bi što prije postati velike i igrati kao velike, ali ne ide to baš tako. Trnovit je to i dug put s puno truda i odricanja. Do kraja godine nas očekuje još jedan krug (četvrti), koji će se odigrati u Križevcima, a protivnice će nam biti ekipe Zrinskog i domaćin Mlinar.