Petika i kadetkinje // Foto Ivo Čičin-MašanskerTRENERI SURADNICI // Piše Snježana Petika

Nakon božićne i novogodišnje stanke ponovno kreće nastavak natjecanja, pa smo tako ovaj vikend odigralii odgođeni krug 1. hrvastke kadetske rukometne lige (1. HKRL) u kojem su nam protivnice trebale biti igračice ŽRK Bjelovara i RK Zeline. S obzirom na to da je ekipa Zeline otkazala dolazak, odigrana je samo utakmica sa ŽRK Bjelovarom koji je ujedno bio i domaćin kruga.

U utakmici dvije neravnopravne ekipe, slavili smo rezultatom 27:12, poluvrijeme 14:7.

Bez ikakvog podcjenjivanja protivnica, ali ipak u nešto lakšem i manje agresivnom tempu, odigrali smo utakmicu s ekipom u kojoj prevladavaju igračice mlađeg godišta. Bila je to još jedna prilika da minutažu ravnomjerno rasporedim na sve igračice, što sam i učinila, pa su se tako u listu strijelaca upisale skoro pa sve igračice.

I dalje nam je sastav vrlo ”mršav”. Prate nas problemi, Lara Pavlović još uvijek liječi mononukleozu, Papac je također zbog bolesti bila odsutna, a od ovog dijela prvenstva ostali smo i bez Lare Šaško, koja je odlučila da školovanje nastavi u Varaždinu. No,unatoč teškoćama i problemima koji nas prate od početka sezone nekako i dalje ”brodimo” i postižemo solidne rezultate.

RK PODRAVKA 1 – ŽRK BJELOVAR 27:12 (14:7)

BJELOVAR – Sportska dvorana Srednjih škola. Gledatelja: 30. Suci: Milan Paripović i Tomislav Musulin (oba Bjelovar). Nadzornik HRS-a: Ljerko Ožegović (Bjelovar).

RK PODRAVKA : Šafar, Kosnica; Ljubić 4, Karlovčan 6, Franjkić, L. Šenvald 1, Hmelina 3 (2), Horvat 6, Alvir 1, Mikulčić 1, Mrđen 5. TRENERICA: Snježana Petika.

ŽRK BJELOVAR: Zrilić; Teklić 3, Šogorić, Radičević, Dragašević, Ivanda 1, Nesek, Crkvenac, Starčević 4, Mrak 1, Lovrić, Đurak, Cindrić 2, Petek, Markovinović, Hruby 1. TRENER: Dario Obran.

SEDMERCI: Podravka 3(2), Bjelovar 2(2).

ISKLJUČENJA: Podravka 0, Bjelovar 6 minuta ( Teklić, Šogorić, Crkvenac ).