TRENERI SURADNICI // PIŠU TRENERICE SNJEŽANA PETIKA I ĐURĐICA ZEČEVIĆ (na slici)

Đurđica Zečević i Snježana Petika // Foto Ivo Čičin-MašanskerNASTUP PODRAVKE 1

U nedjelju je odigrana utakmicu odgođenog 1. kruga 1. HKRL , dok smo drugu utakmicu sa Zrinskim odgodili na zamolbu Zrinskog za 26. studenoga. Prema očekivanju utakmica je dobivena, ali s maksimalnim zalaganjem bez podcjenjivanja nikoga, jer, nažalost, još uvijek nikako da se kompletiramo.

Papac nam se pomalo vraća i trebat će još dosta vremena da se vrati u pravi ritam, Pavlović je još uvijek odsutna zbog bolesti, nažalost ostali smo bez Karlovčan koja se ozlijedila na satu tjelesne kulture i izbivat će s terena oko mjesec dana, tako da nema opuštanja niti na jednoj utakmici.

Priliku su dobile sve igračice, jer moramo računati na svaku igračicu i svaka mora dati svoj doprinos, raspored nam je zgusnut, a nas je sve manje i manje. Tako nas već sljedeći vikend također očekuje dvostruki raspored, utakmica s Pitomačom u 2. HRL sjever, a u nedjelju 3. krug 1. HKRL ponovno s Pitomačom i TVIN Viroviticom.

Na utakmici s Kokom najefikasnije su bile Horvat sa 7 pogodaka i Ljubić, Šenvald i Mrđen sa 4 pogotka.

KOKA – RK PODRAVKA 1 18:26 (8:13)

KOPRIVNICA – Sportska dvorana gimnazije Frana Galovića. Gledatelja: 50. Sutkinje: Ivana Koren i Vedrana Stančir (obje Koprivnica). Nadzornik: Vladimir Jurenec (Koprivnica ).

KOKA: Dominić, Antolović; Balajić 2, Kumrić 3(3), Hergotić 1, Vugrinec 5, Vujević 3, Zagorac 1, Davidović 1, Bartolić, Lalić 1, Lončar, Kontrec 1. TRENER: Siniša Kliček.

RK PODRAVKA: Kosnica, Šafar; Ljubić 4, Šaško, Franjkić 1, L. Šenvald 4, Hmelina 3, Horvat 7, Alvir 2, Papac 1, Mikulčić, Mrđen 4(2). TRENERICA: Snježana Petika.

SEDMERCI: Koka 4(3), Podravka 2(2).

ISKLJUČENJA: Koka 4 minute ( Kumrić, Vujević) Podravka 2 minute (Hmelina).

Autor Snježana Petika

Kadetkinje na treningu // Foto Ivo Čičin-Mašansker

NASTUP PODRAVKE 2

1. HMKRL-sjever 1. krug (zaostali) Podravka 2 – Koka 26:17 (14:7)

Jučer je odigran, odgođeni,1. krug 1. HMKRL, regija Sjever, u kojem smo igrale samo utakmicu s Kokom iz Varaždina. Utakmicu smo dobile s rezultatom 26:17 (14:7).

Već od početka se vidjelo da su naše djevojke raspoložene za igru i da pobjeda protiv starijih suparnica neće doći u pitanje. Naročito su bile raspoložene Jandrašić i Petika, koje su uz pomoć ostalih igračica, bile neriješiva zagonetka za protivničku obranu. Bile su to uglavnom individualne akcije ”1 na 1”, ali kako su, uglavnom, završavale golovima nemamo što prigovoriti. Istina je da želimo u igri vidjeti više uigranih akcija iz organiziranog napada uz suradnju svih igračica i na tome ćemo dalje raditi. S obzirom na povoljno kretanje rezultata priliku za igru dobile su sve igračice iz zapisnika utakmice.

Nastupile su: Krstanović, Kokša 1, Petričević, Sikavica 1, Popović 3, Jandrašić 6, Brkić 2, Dombaj, Vrabec, Presek, Petika 9(3), Šestak 4, Borac, Kolar, Galinec, Bogdan.

Autor Đurđica Zečević