S prijema Podravkinih kadetkinja kod gradonačelnice Koprivnica // Arhiva RK PodravkeNa kontrolno okupljanje ženske kadetske reprezentacije u Sinju od 11. do 14. rujna izbornik Ivan Jerković, među 16 izabranih pozvao je i pet igračica iz Podravke. To su: Iva Šafar, Korina Karlovčan, Lara Pavlović, Iva Papac i Ivona Mrđen. To je logično, Podravkine kadetkinje prvakinje su Hrvatske.

Iz ostalih klubova pozvane su ove igračice: Manuela Runje, Matea Pletikosić i Matea Radonja (Sinj), Lucija Bešen i Ana Anđelić (Sesvete Agroproteinka), Ena Martinović (Sesvete), Marija Gudelj (Katarina Mostar), Katja Mikolić (Arena), Antonela Kalčić (Zamet), Lea Franušić (Dalmatinka) i Nikolina Čutura (Zrinski Mostar)

U pričuvi su: Nives Klobučar i Leonarda Kapetanović (Lokomotiva), Gabrijela Jurlin i Nikolina Buljan (Split 2010), Nikolina Tomašević (Sinj), Dora Lukić (Sesvete), Ana Dobrić (Zamet).

Osim izbornika Ivana Jerkovića iz Ploča u stručnom stožeru su i trener Ante Burger iz Splita i fizioterapeut Jerko Kovačić iz Sinja.