TRENERI SURADNICI // Piše Snježana Petika

Kadetkinje // Podravka LinoNakon kratke natjecateljske stanke u nedjelju je ponovno krenulo službeno natjecanje za Podravku Lino. Na redu je bilo natjecanje za igračice rođene 1996. i mlađe, a Bjelovar je bio domaćin 2. kruga 1. HKRL sjever. Prvu utakmicu odigrali smo sa domaćinom Bjelovarom i slavili pobjedom 35:17, da bi odmah nakon te utakmice odigrali sa TVIN Trgocentrom i upisali još dva boda, pobijedivši 34:20.

Oba protivnika su svladana uz potpuni i zadovoljavajući angažman svih igračica. Priliku su dobile sve igračice i sve su zadovoljile, kako pristupom tako i prikazanom igrom. Igrali smo čvrsti rukomet u obrani s odličnim vratarkama, napad nam je bio brz, lepršav s lijepim potezima i još ljepšim asistencijama , u čemu je uglavnom prednjačila Ivona Mrđen.

Odličnim igrama Antonije Oremović , Ene Zagorščak i Ivone Mrđen, pridružile su se i Iva Papac i Tea Široki, a posebno me vesele igre mlađih igračica Lare Šaško i Tene Petike, koje su pokazale da bez obzira na razliku u godinama možemo računati na njih. Odličnim vratarkama Krmpotić i Markanović svojim obranama se pridružila i Kosnica, koja također spada u mlade cure na koje možemo računati. Lena Ljubić nam se polako vraća u svoj stari ritam, s obzirom na to da nije trenirala tri mjeseca zbog mononukleoze. Iva Pejak, Nina Alvir i Magdalena Horvat dobre, ali previše samozatajne, one mogu i moraju više, samo moraju u svoju igru unijeti malo više pozitivne drskost i odlučnosti. U igri Teje Hmeline i Ane Benotić primjećuje se nedostatak treninga, s obzirom na to da su se priključile treniranju prije tjedan dana. U sastavu su nedostajale Karlovčan (ozlijeđena), L. Šenvald (obiteljski razlog), a neke cure nisu uvrštene u sastav za ove utakmice zbog učestalog neredovitog treniranja i vrlo slabog zalaganja na treninzima na kojima se povremeno pojave.
Sljedeći tjedan na redu je odigravanje zadnjeg kruga 1. HMKRL sjever.

RK BJELOVAR – PODRAVKA 17:35 (9 :21 )
BJELOVAR – Dvorana srednjih škola. Gledatelja: 50. Suci: Denis Erceg i Dario Heršak (oba Bjelovar). Nadzornik:Ljerko Ožegović ( Bjelovar ). 

RK BJELOVAR: Medved, Tomiša; Čizmazija, Bošnjak, Palac 3, Dukić 1, Gavrić 4(1), L. Bedeković, Hruby 1, Radić 2, Rajić 4(1), R. Bedeković, Turković 2. TRENER: Nenad Horvat.)

PODRAVKA: Markanović, Krmpotić, Kosnica; Ljubić, Šaško 2, Pejak 1, Benotić 1, Zagorščak 8, Hmelina 1(1), Horvat 2, T. Petika, Alvir 1, Papac 5, A. Oremović 7, Široki 2, Mrđen 5. TRENERICA: Snježana Petika.

SEDMERCI: Bjelovar 3(2), Podravka 3(1).

ISKLJUČENJA: Bjelovar 0 minuta, Podravka 0 minuta.

PODRAVKA – TVIN TRGOCENTAR 34 : 20 ( 18 : 6 )
BJELOVAR – Dvorana srednjih škola. Gledatelja: 50. Suci: Denis Erceg i Dario Heršak (oba Bjelovar). Nadzornik: Ljerko Ožegović ( Bjelovar ).

PODRAVKA: Markanović, Krmpotić, Kosnica; Ljubić 4, Šaško, Pejak 3, Benotić, Zagorščak 3, Hmelina 1(1), Horvat, T. Petika 3(1), Alvir 2, Papac 2, A. Oremović 9(1), Široki 4, Mrđen 3. TRENERICA: Snježana Petika.

TVIN TRGOCENTAR: Feketija, Bijuk; Zoretić 3, Brođanac 2, Bajsar 9, Jezidžić 2, Špiranec 2, Novosel 2, Sabo. TRENER: Željko Poljak.

SEDMERCI: Podravka 5(3), TVIN Trgocentar 1(0).

ISKLJUČENJA: Podravka 2 minute (Mrđen), TVIN Trgocentar 2 minute (Novosel).