Kadetska reprezentacija // Foto Ivo Čičin-MašanskerHrvatska ženska kadetska reprezentacija okupit će se 20. lipnja na Kampu HRS-a u Zadru u sklopu kontrolnog okupljanja uoči početka priprema za nadolazeće Europsko prvenstvo što će se održati u Makedoniji od 13. do 23. kolovoza.

Izbornik Ivan Jerković na ovu akciju pozvao je 24 igračica, a na popisu su Lucija Bešen iz Sesveta Agroproteinke, Ivana Stevanović iz Osijeka, Iva Šafar, Leonarda Šenvald, Korina Karlovčan, Magdalena Horvat, Ivona Mrđen, Iva Papac i Tena Petika iz Podravke, Ana Dobrić, Ivana Dundović, Marta Jurčić i Antonela Kalčić iz Zameta, Katja Mikolić iz Arene, Marija Gudelj iz Katarine Mostara, Tena Japundža iz Rovinja, Manuela Runje i Matea Pletikosić iz Sinja, Gabrijela Jurlin iz Splita 2010, Leonarda Kapetanović i Rea Rakošević iz Lokomotive, Lea Franušić iz Dalmatinke, Katarina Mrazović iz Zeline i Josipa Kaselj iz Tvina.

Pričuvne igračice u slučaju naknadnog poziva su Kristijana Lopac Škrinjar i Marta Orešković iz Zameta, Dora Lukić iz Sesveta Agroproteinke i Matea Radonja iz Sinja.

U stručnom stožeru uz izbornika Jerkovića su i trener Ante Burger, trener vratara Goran Trajkovski (Podravka) te kondicijski trener Alen Marošević (Podravka).