Kadetska reprezentacija 2017. // Foto HRSHrvatsku žensku kadetsku reprezentaciju, na čelu s izbornicom Podravkinom trenericom Snježanom Petikom, na ljeto čeka nastup na Europskom prvenstvu što će se od 10. do 20. kolovoza održati u Slovačkoj. Pripreme počonju 19. lipnja u Ivanić-Gradu, a trenirat će se do 24. lipnja. U sklopu priprema u Njemačkoj, u Schifferstadtu, odigrat će dvije utakmice s reprezentacijom Njemačke. Prva utakmica na rasporedu je 23. lipnja, a uzvratna je dan kasnije.

Na ovoj akcij su: Katarina Borac, Tena Petika, Lea Franušić, i Elena Popović (sve Podravka), Ema Guskić, Petra Jeršek i Barbara Gillinger (sve Osijek), Petra Marinović i Lana Jarak (obje Dalmatinka), Rea Banić i Lara Miholić (obje Lokomotiva), Tina Barišić i Ana Malec (obje Ivanić), Sara Bagavac (Zelina), Ema Vučić (Dubrava), Mia Bošnjak (Sesvete), Eli Banić (Poreč) i Nikolina Laco (Sinj).

Pričuvne su igračice Patricija Hren i Martina Krajpl (obje Ivanić), Mihaela Bešen i Mia Tupek (obje Sesvete), Sara Sablić (Split 2010), Nikolina Nushi (Umag) i Nika Vojnović (Lokomotiva).

Uz izbornicu Snježanu Petiku u stručnom vodstvu su i trener Goran Bobić, kondicijska trenerica Sandra Novak, trener vratarki Siniša Benko i fizioterapeutkinja Petra Štajnkler.