Ljerka Vresk (stoji) zamjenica je direktorice, Petra Zečević zamjenica tajnice // Foto Ivo Čičin-MašanskerOd ponedjeljka, 10. prosinca, nakon odlaska direktorice Božice Palčić na porodiljski dopust, njen posao obavlja i funkciju obnaša u svojstvu zamjenice direktorice dosadašnja tajnica Ljerka Vresk. Nju na tajničkim poslovima do daljnjega zamjenjuje Petra Zečević. Odluka je to Upravnog odbora kluba.

Božica Palčić pomoći će još u razgovoru s igračicama u formiranju ekipe za sezonu 2013/14.

Vresk u subotu 15. prosinca putuje u Novi Beograd na sastanak predstavnika Regionalne lige, na kojem će se utvrditi termini neodigranih utakmica prvog kruga te termini za utakmice u nastavkku, od 8. do 14. kola i utvrđivanje elemenata Final Foura predviđenog 27. i 28 travnja.

Što se Podravke Vegete tiče, sigurno je da će 22. prosinca igrati u Koprivnici utakmicu sa skopskim Metalurgom. U siječnju će Podravka Vegeta odigrati tri ili četiri utakmice (u Koprivnici Biseri Plevlja, u gostima Jagodina i Lokomotiva), a nakon nastupa u Kupu kupova (dvije utakmice s Váci NKSE) početkom veljače, Vresk će predložiti još dvije ili tri utakmice s vjerojatnim gostovanjem u Skoplju i utakmicama s Vardarom i Metalurgom.

Bit će potrebno dosta računanja, jer osim utakmica regionalne lige, Podravka Vegeta će 6. veljače igrati osminu finala hrvatskoga kupa, a vjerojatno i četvrtfinale 27. veljače. Završnica kupa ove godine igra se u Umagu 9. i 10. svibnja, a istodobno od 6. do 9. svibnja tamo će se igrati i završnica prvenstva kadetkinja. Ne treba zaboraviti da se Podravka Vegeta od 16. ožujka uključuje i u play off domaćeg prvenstva: do 18. svibnja odigrat će 10 utakmica (sudjelovat će četiri prvoplasirane ekipe u prvenstvu te Lokomotiva i Podravka Vegeta).

Dodajmo tome da, prođe li u Kupu kupova mađarski Vác, Koprivničanke prva dva vikenda igraju utakmice četvrtzavršnice tog natjecanja.

Sve u svemu, do kraja sezone Podravka Vegeta treba odigrati tridesetak utakmica. U nabrajanju klupske aktivnosti ne treba zaboraviti i utakmice 2. lige sjever i Podravke Lino te nastupe na kadetskim i ostalim natjecanjima.

A onda razlaz – po reprezentacijama!