Miranda Tatari Šimunovć– Prva ekipa ne ide na pripreme nikuda, već će sve treninge po planu i programu održati u Koprivnici – izvijestila je danas sportska direktorica RK Podravka s.d.d. Miranda Tatari Šimunović. Ima i ohrabrujućih novosti.

ANA TOTH– Ana Toth priključila se ekipi i redovno trenira – kaže Tatari Šimunović – Druga ozlijeđena igračica, Dora Krsnik priključila se radu s ekipom i trenira koliko može. Za mjesec dana, 9. veljače, obavit će magnetnu rezonancu, nakon toga slijedi pregled i tada ćemo znati više. Nadamo se njenom skorom povratku na teren!

Redoviti seminar trenera Hrvatskog rukometnog saveza bit će u Poreču od 11. do 15. siječnja. To je seminar koji se ranijih godina održavao na Danima rukometa u Umagu, uz završnicu kupa. Seminar je nužan radi stjecanja redovite licence za rad.

DORA KRSNIK– Na seminar idu svi naši treneri: Snježana Petika, Đurđica Zečević, Goran Trajkovski, Nenad Smiljanec, Filip Turk i Antonio Pranjić. Turk nastavlja s Master tečajem do 18. siječnja čime ostvaruje licencu za vođenje ekipa u 1. ligi i u europskim natjecanjima – rekla je Miranda.

Poznato je da će se osmina finala Kupa igrati 30. siječnja. Izvlačenje parova je u četvrtak 11. siječnja u 11 sati.