Mirjana Milenković, Božica Palčić i Sara Šenvald // Foto Ivo Čičin-MašanskerLijepi običaj javnog čestitanja rođendana rukometašicama Podravke Vegete nastavio se i ove subotu. Nakon predstavljanja ekipa Podravke Vegete i Lokomotive uoči utakmice 19. kola direktorica RK Podravke s.d.d Božica Palčić čestitala je rođendane Mirjani Milenković i Sari Šenvald.

Obje rukometašice primile su uobičajeni buket cvijeća uz pljesak u subotu navečer izuzetno raspoložene koprivničke publike. I na utakmici se nastavilo sportsko navijanje poneseno, u dijelovima utakmice, izvanrednom igrom koprivničkih rukometašica.

Priključujemo se čestitkama!

Čestitke Mirjani Milenković // Foto Ivo Čičin-Mašansker

JELENA TRIFUNOVIĆ MORA NA OPERACIJU RAMENA

Jelena Trifunović sjedila je na utakmici u gledalištu. Mora ići na artroskopiju ramena zbog puknuća tkiva. Oporavak nakon operacije je dugačak.

Zbog ozljede Trifunović je pauzirala na nekim utakmicama prvenstva.

PREKID PRVENSTVA – REPREZENTACIJE NA OKUPU

Čestitke Sari Šenvald // Foto Ivo Čičin-Mašansker

Rukometno prvenstvo se prekida zbog reprzentativnog tjedna. U ponedjeljak se A reprezentativke okupljaju u Umagu (do21. ožujka), a kadetkinje u Koprivnici, gdje 20. ožujka igraju kvalifikacijsku utakmicu za EP u Makedoniji u kolovozu ove godine.

U Dugom Selu na kontrolnom okupljanju od 19. do 22. ožujka bit će juniorke, a u Umagu se od 19. do 22. ožujka igra Završnica prvenstva Hrvatske za djevojčice rođene 2000. godine i kasnije. Na prvenstvu nastupaju i djevojčice Podravke.

Prvenstvo se nastavlja u subotu 28. ožujka kada Podravka Vegeta gostuje u Sesvetama.