Snježana Petika (desno) i Đurđica Zečević // Foto Mirko Lukavski, Glas Podravine, Koprivnica(Izvještaj Snježane Petike)

Protekli vikend koji je iza nas, za ekipu Podravka 3 je bio vrlo radan. U subotu je odigrano 15. kolo 3. HRL-sjever u kojem je Podravka 3 igrala u gostima kod Koke 2 u Varaždinu i poražena je 43:30, poluvrijeme 18:18.

Utakmica u kojoj smo odigrali dva sasvim različita poluvremena. Prvo odlično s dobrom obranom i organiziranim napadom, i drugo, u kojem smo počeli igrati svaka igračica svoju utakmicu. Udarci na gol su bili ili nerezonski, a i on koji su imali rezona završavali su u rukama domaće golmanice, koja je te lopte pretvarala  u kontre, a u pozicijskom napadu više nisu pokušavali realizirati napade sa šesterca ili u suradnji s pivotom, što smo mi vrlo dobro rješavali u prvom poluvremenu, već su napade završavali s dalekometnom paljbom u kojoj smo bili nemoćni, jer smo trenutno na vratarskoj poziciji vrlo tanki.

UTAKMICA 15. KOLA 3. HRL SJEVER

ŽRK KOKA 2 – PODRAVKA 3, 43:30 (18:18)

VARAŽDIN – GSD Arena na Dravi. Suci: Tomislav Dobrinić i Goran Šimunčić (obojica Varaždin). Nadzornik HRS-a: Mišo Dobranić.

ŽRK KOKA 2: Kuzel, Zirdum 4, Babić, Dominić 2, Bešenić, Poljak, Jazbec 3, S. Pavlović 4, Malić  4, Lovrenčić 9, Halili  1, Furjan 1, Vrček  6, Antolić, Kovačić 3, Haček 6. TRENER: Zdenko Sekelj.

PODRAVKA 3: Kosnica, Ljubić 1, Karlovčan  5, Domijan, Franjkić, Benotić 1, L. Šenvald, Mrđen 10(5), Hmelina 4(1), Horvat, T. Petika 1, Alvir, Borac, Papac 1, L. Pavlović 7, Mikulčić. TRENERICA: Snježana Petika

SEDMERCI: Koka 8(7), Podravka 3, 8(6)

ISKLJUČENJA: Koka 4 minute, Podravka 3, 8 minuta.