1Q7A1594 1600x1200

Foto: Ivan Brkić

Održana je konferencija za medije uoči druge gostujuće utakmice rukometašica Podravka Vegete koje će se susresti s RK Krim Mercatorom u 4. kolu EHF Lige prvakinja u subotu 3. studenog s početkom u 19 sati u dvorani Kodeljevo. Konferenciji su prisustvovali trener Zlatko Saračević, sportska direktorica Miranda Tatari Šimunović i igračica Karyna Yezhykava. Na početku konferencije je nekoliko riječi o nadolazećoj utakmici rekla sportska direktorica Miranda Tatari Šimunović. 

1Q7A1549 1600x1200

Foto: Ivan Brkić

Ekipu RK Krim Mercatora ne treba posebno predstavljati. Imali ste ih prilike vidjeti ovdje u Koprivnici prije manje od dva tjedna. Ta utakmica je pokazala da smo s Krimom ravnopravni protivnici i da odlučuju samo neke nijanse. Po te nijanse idemo u Ljubljanu, a posebno me veseli činjenica da su napunjena i dva autobusa pa će cure imati i svoje navijače.Mi vjerujemo u dobar rezultat u Ljubljanikazala je Miranda Tatari Šimunović. 

O stanju u ekipi, ali i očekivanjima od ove utakmice više je rekao trener Zlatko Saračević. 

1Q7A1602 1600x1200

Foto: Ivan Brkić

Igramo protiv Krima, a s obzirom da smo s njima igrali prije nepuna dva tjedna uspomene su još friške. Očekujem jako tešku utakmicu, otprilike kao i ovdje. Odlučivat će detalji, dnevna forma pojedinih igračica. Na tim detaljima u ovom trenutku i radimo puno, kroz razgovor, kroz treninge, a nastojimo ih doštimati. Što se tiče ekipe trenutno stanje je dobro, sve su igračice na raspologanju, sve su zdrave i idemo odigrati pravu tekmu i pokušati pobijediti – kazao je trener Zlatko Saračević. 

Karyna Yezhykava vanjska igračica i pojačanje Podravka Vegete u ovoj sezoni iz Bjelorusije novinarima je prenijela atmosferu u ekipi. 

1Q7A1542 1600x1200

Foto: Ivan Brkić

Atmosfera je sjajna i svi znamo da je ovo važna utakmica. Puno radimo na treningu taktiku i sve, a vjerujemo da će sve biti dobro i idemo pobijeditikazala je Karyna koja je sretna što imaju i podršku svojih navijača pa će im igra u Ljubljani biti kao da igraju u svojoj dvorani.